El director de l’ACA visita el Consorci d’Aigües de Tarragona

Totes dues institucions han celebrat una reunió a la planta de tractament de l’Ampolla

Agència de Ciberseguretat de Catalunya / L'Ampolla

El director de l'Agència Catalana de l'Aigua, Samuel Reyes, s'ha reunit aquest dimecres 18 de maig amb el president del CAT, Joan Alginet, i el director-gerent de l'ens, Josep-Xavier Pujol, per tractar temes d'interès entre ambdues institucions.

El director de l'ACA ha visitat l'estació de tractament d'aigua potable de l'Ampolla i ha pogut conèixer de primera mà les instal·lacions i el seu funcionament. El president del CAT, Joan Alginet, s'ha mostrat molt satisfet per la visita "agraeixo que el director de l'ACA hagi dedicat el seu temps a visitar les nostres instal·lacions on ha pogut conèixer alguns dels projectes que hem finançat gràcies a la col·laboració entre les dues entitats".

Reyes ha visitat diversos espais de l'ETAP i ha pogut conèixer entre d'altres projectes el que servirà per reduir el risc microbiològic de l'aigua  mitjançant la radiació amb llum ultraviolada i que entrarà en ple funcionament les properes setmanes. Alginet ha explicat "aquest és un dels projectes que hem cofinançat entre l'ACA i el CAT i servirà per millorar el procés de potabilització de l'aigua que subministrem als nostres consorciats".

Notícies relacionades