Grupo Castilla s’expandeix al mercat internacional amb l'adquisició de Peixe Software

Amb aquesta operació, l’empresa de Riudoms amplia la seva gamma de solucions al núvol, incorporant un nou mòdul de control horari

Redacció / Reus

L'empresa especialitzada en serveis i solucions de recursos humans Grupo Castilla integra Peixe Software, la seva segona adquisició en menys d'un mes després d'anunciar la integració del Grup Conektia fa tan sols unes setmanes.

Peixe, fundada el 2007 amb seu a Vigo, és una empresa tecnològica especialitzada en el desenvolupament i implantació de solucions de control de presència i registre de la jornada laboral al núvol. Compta amb una cartera de més de 200 clients, entre ells multinacionals com la marca tèxtil Desigual, i va tancar 2021 amb una facturació pròxima al milió d'euros.

L'aplicació estrella, anomenada TamTam, l'utilitzen més de 70.000 persones treballadores diàriament a tot el món i registra més d'1 milió de fitxatges mensuals. El seu centre de desenvolupament se situa a Vigo i des de Barcelona presta servei a clients públics i privats situats en 25 països, amb presència a Amèrica del Nord, Europa, Àsia i Oceania.

Xavier Sospedra, CEO de Peixe, explica que "Junts podrem combinar la gran especialització de totes dues companyies, creant un valor diferencial pel client final. Amb aquesta integració reforcem la nostra aposta en comú pel sector i per avançar en la digitalització dels processos de Recursos Humans".

Per la seva banda, Justo Torregrosa, Director Tècnic de Grupo Castilla subratlla que "Els clients de totes dues companyies tindran ara al seu abast una solució 360º al núvol molt completa i robusta. La gestió del temps, integrada amb la nòmina i altres mòduls com el People Analytics, s'està convertint en una pedra angular dels sistemes d'informació de RRHH".

En un mercat extremadament atomitzat de solucions de control horari, a causa de l'entrada en vigor de la normativa que obliga a les empreses al registre de jornada, arriba aquesta operació, d'acord amb altres moviments corporatius similars en aquest àmbit. Precisament, les previsions indiquen que aquesta tendència s'accentuarà en els pròxims anys. Amb aquesta adquisició, Grupo Castilla també fa el seu primer pas cap a la internacionalització del negoci i, a més, impulsa el creixement previst per aquest 2022 amb l'objectiu d'aconseguir els 21 M€.

Notícies relacionades