Dow Tarragona rep la visita de la Cònsol General dels EUA a Barcelona

Katie Stana ha recorregut les instal·lacions de l'empresa incloent una visita detallada al Centre d’Innovació de PackStudios

Redacció / Tarragona

Dow Tarragona ha rebut aquest matí la visita institucional de Katie Stana, Cònsol General dels Estats Units (EUA) a Barcelona. La diplomàtica estatunidenca ha estat rebuda a les instal·lacions de la companyia al polígon Sud per Jon Bilbao, Director General de Dow per a Espanya i Portugal; i per Ignasi Cañagueral, Director del Complex Industrial de Dow Tarragona i del Hub d'Operacions del Sud d'Europa.

Ambdós li han ofert una presentació sobre els diferents processos, productes i aplicacions i han compartit amb ella els objectius de sostenibilitat de Dow, així com el seu full de ruta cap a la neutralitat climàtica, abans d'acompanyar-la a una visita per diferents punts d'interès de les instal·lacions de Dow Nord. Aquest trajecte ha inclòs un recorregut perimetral a les unitats d'hidrocarburs, a on s'ha pogut presentar a la Cònsol el nou sistema de control de la producció i procés de fabricació de l'etilè i l'octè.

Seguidament, amfitrions i convidada s'han dirigit de nou a les instal·lacions de Dow Sud, a on Katie Stana ha conegut per mitjà d'Àngels Domènech, Directora d'Innovació i Servei Tècnic al client a EMEA del negoci de Packaging & Speciality Plastics, PackStudios, centre de referència mundial en la investigació i el desenvolupament de plàstics sostenibles.

Durant la seva estada a Dow Tarragona, Katie Stana ha estat acompanyada per altres membres del seu gabinet com Omar Medina, Cònsol d'Afers Econòmics; i Valerie Ovalle, associada política i econòmica.

Des del passat mes de gener, Katie Stana és Cònsol General dels Estats Units (EUA) i està ubicada a Barcelona. En els seus gairebé 20 anys de carrera diplomàtica, ha ocupat càrrecs importants al Departament d'Estat a Washington DC, com és el de subsecretària d'Estat Adjunta a l'Oficina de Gestió de Talent (2020-2021) o el de cap de Gabinet de la Directora General del Servei Diplomàtic (2019-2020). També ha exercit com a diplomàtica a les ambaixades al Pakistan (com a directora de l'Oficina d'Afers Internacionals de Narcòtics i Ordre Públic), Itàlia (com a supervisora de Serveis Generals), Turquia i Uruguai. És llicenciada en Afers Exteriors per la Universitat de Virginia i té un màster en Estratègia de Seguretat Nacional del National War College.

Notícies relacionades