El Port de Tarragona assisteix a l’Argus Added Value Fertilizers Europe, la primera conferència de fertilitzants d’última generació de Madrid

La infraestructura portuària tarragonina ha aprofitat l’esdeveniment per posicionar-se com a hub d’emmagatzematge i distribució de productes químics a la Mediterrània

Uns instant de la conferència sobre fertilitzants que s'ha fet aquesta setmana a Madrid. FOTO: CEDIDA.
Redacció / Tarragona

El Port de Tarragona ha estat present aquesta setmana a l'Argus Added Value Fertilizers Europe, la primera conferència de fertilitzants d'última generació que s'organitza a Espanya. El mes d'octubre passat ja es va celebrar una conferència sobre fertilitzants a Barcelona, però la de Madrid està dedicada a fertilitzants amb un especial valor afegit i amb una fórmula innovadora que permet una major eficiència.

L'Argus Added Value Fertilizers Europe està organitzada per la consultaria Argus i s'estructura en dos dies de xerrades més un networking a la ciutat de Madrid. El mercat d'aquest tipus de fertilitzants amb valor afegit està creixent molt a Europa. Aquesta nova cita està dedicada als cultius, productes i especialistes del mercat europeu i ofereix tant sessions de contingut tècnic com científic, així com oportunitats comercials i de negoci en aquesta regió.

Els representants del Port de Tarragona assisteixen a la conferència acompanyats del director comercial d'Arola Aduanas y Consignaciones, Alberto Cano. L'esdeveniment acull empreses productores, distribuïdores, services providers i tracta tant fertilitzants líquids com sòlids.

El de Tarragona és un port de referència a la Mediterrània en aquest sector i, per això, assisteix a l'esdeveniment amb l'objectiu de potenciar la infraestructura, millorar el nivell de negoci dels operadors i trobar possibles inversors.

Notícies relacionades