ExproReus prepara la tornada després de dos anys de parèntesi per la pandèmia

La fira multisectorial es farà del 8 al 12 d’octubre i es troba en fase de comercialització d’espais

Redacció / Reus

La fira multisectorial exproReus tornarà a obrir portes del 8 al 12 d'octubre després de l'aturada de dos anys a causa de la pandèmia. Aquesta serà la 50a edició del certamen i per això, l'equip de firaReus Events està treballant en el disseny d'un programa que, com sempre, contemplarà activitats per a tota la família i que en aquesta edició donarà especial importància a les noves tecnologies i als productes gastronòmics del territori.

La regidora d'Economia, Coneixement i Habitatge i consellera delegada de REDESSA, Teresa Pallarès, explica que "donada l'excepcionalitat d'aquesta edició, que és la primera després de dos anys de pandèmia, i tenint en compte que, a més, celebrem cinquanta edicions, volem que la fira sigui més participativa i oberta a la ciutadania que mai. Per aquest motiu, entre d'altres coses, tornarem a fer entrada gratuïta durant tots els dies de fira".

Els sectors amb més presència a la fira tornaran a ser l'automoció, la llar, la tecnologia i la restauració. Novament l'auditori exterior estarà ocupat pel Tasting Village, amb una superfície d'uns 4.000 m2, i una vintena d'expositors.

exproReus és una de les multisectorials més consolidades de Catalunya i té una mitjana de 180 expositors i milers de visitants d'arreu del territori. 

Notícies relacionades