Ercros apadrina la graduació de la promoció 2018-2022 de la Facultat de Química de la URV

L’acte va aplegar els estudiants que han acabat quatre graus del ram químic a la universitat tarragonina

A la taula d’esquerra a dreta: Joan Miquel Capdevila, Belén Brota, Josep Pallarès, Yolanda Cesteros i Montserrat Pinent
Redacció / Tarragona

El passat 30 de juny es va celebrar l'acte de graduació dels estudiants del grau de bioquímica i biologia molecular, del doble grau de biotecnologia i bioquímica i biologia molecular, del grau de química i del grau de química en anglès de la Universitat Rovira i Virgili («URV») que van ser apadrinats per Ercros.

L'acte de graduació va comptar amb la presència de Josep Pallarès, rector de la URV; Yolanda Cesteros, degana de la Facultat de Química; Montserrat Pinent, responsable del grau de bioquímica i biologia molecular i del doble grau de biotecnologia i bioquímica i biologia molecular; i Xavier López, responsable del grau de química. Per part d'Ercros, hi van assistir Joan Miquel Capdevila, director del Complex industrial de Tarragona («CIT») i Belén Brota, cap del departament tècnic i de qualitat i medi ambient del CIT.

Belen Brota, que va actuar com a padrina de la promoció, va adreçar als graduats unes paraules de felicitació per tot l'aconseguit i com a exalumna els va evidenciar el valor de les persones que els havien fet costat durant aquests anys d'estudi: família, amics i professors. Els va animar a no defallir mai per assolir els seus somnis i treballar de manera rigorosa i amb il·lusió per oferir sempre la seva millor versió.

Belen Brota els va explicar l'orgull i l'honor que, tant per ella com per Ercros, significa apadrinar la graduació dels nous estudiants i es va acomiadar amb un "Tot ho teniu per endavant i tot ho podeu aconseguir!". Al final de l'acte es va descobrir una placa commemorativa de la nova promoció de la Facultat de Química.

Notícies relacionades