Hermanos Guasch inaugura dues noves seus a l'àrea de Barcelona

Amb les instal·lacions al Port Olímpic i Port Ginesta l’empresa amplia la seva oferta i serveis al llarg del litoral català

La seu de Port Ginesta es convertirà en un punt neuràlgic de grans marques com Beneteau, Sasga Yachts i Excess.
Redacció / Cambrils

Hermanos Guasch, empresa d'origen cambrilenc i seu a l'Hospitalet de l'Infant, ha inaugurat 2 seus corporatives a l'àrea de Barcelona, ​​concretament a Port Olímpic i a Port Ginesta, per seguir apropant la navegació, els serveis nàutics i primeres marques com Beneteau, Sasga Yachts o Excess, entre d'altres, a tots els amants del mar.

La nova seu a Barcelona ciutat, que està ubicada al Moll de la Marina Local 14, més àmplia i de fàcil accés, s'ha ideat i condicionat amb l'objectiu d'atendre amb especial dedicació a clients, així com desenvolupar de manera precisa els serveis nàutics que ofereix.

En aquesta línia, les noves instal·lacions permetran mostrar de prop i provar a l'aigua les últimes novetats de drassanes com Beneteau, gràcies a una exposició flotant permanent. Embarcacions que, de la mà de BeCharter, empresa germana dins de Guasch Group, estan a disposició dels clients per ser llogades i viure l'experiència de navegació en primera persona. La proximitat al client, un equip altament especialitzat i les proves de mar amb les darreres novetats del mercat són alguns dels arguments que esgrimeix la companyia amb aquesta nova instal·lació.

Per la seva banda, la nova oficina d'Hermanos Guasch a Port Ginesta, ubicada al Local 807, està destinada a convertir-se en un punt de connexió amb destacades drassanes com Beneteau, Excess o Sasga Yachts, a través del qual clients, usuaris i interessats en aquestes marques poden accedir a una atenció comercial personalitzada de primer nivell. Orientada al públic nacional, així com a clients internacionals per la seva proximitat a l'aeroport de Barcelona, ​​la nova oficina reforçarà la presència d'Hermanos Guasch al port esportiu més gran de Catalunya.

Amb les obertures esmentades i després d'un creixement sostingut els darrers anys, la companyia segueix endavant amb el seu objectiu de consolidar la seva posició de referència al sector nàutic, apostant per la proximitat al client, una àmplia cartera de productes de vela i de motor amb eslores de fins a 25 metres, la professionalització en marques referents i la qualitat als serveis nàutics.

El CEO d'Hermanos Guasch, Rodolf Guasch, ha compartit que "l'objectiu de la nostra companyia amb aquestes obertures és garantir la millor atenció i un servei excel·lent al navegant, per aconseguir que cada projecte nàutic es converteixi en una experiència memorable que l'impulsi a seguir gaudint del mar".

Notícies relacionades