Les startups d’Startsud Studio superen el milió d’euros de facturació

Després de dos anys d’activitat, l’acceleradora d’empreses innovadores compta amb una cartera de quatre companyies actives que ocupen 25 persones

Els socis d'Startsud (d'esquerra a dreta): Marc Arza, Enric Ginovart, Xavi Càmara, Armand Bogaarts i Miquel Àngel Mora.
Redacció / Reus

Startsud Studio va ser fundada per cinc socis ara fa dos anys amb l'objectiu de crear i accelerar startups innovadores i amb ambició de creixement. Des de llavors el venture builder de la Catalunya Sud ha organitzat quatre Startup Weekends, un fòrum d'inversió, dues rondes d'acceleració i un esdeveniment mensual que busca reunir el talent emprenedor de la Tarraco Startup Community cada tercer dijous de mes.

El resultat d'aquests projectes són quatre startups consolidades i altres projectes en maduració que sumaran noves companyies al venture builder en els propers mesos. Startsud Studio organitzarà el seu proper fòrum d'inversió durant el mes d'octubre de 2023 i obrirà properament una nova convocatòria del seu programa de creixement i acceleració per startups.

"L'objectiu del venture builder és comptar amb deu startups d'èxit amb un valor acumulat superior als 100 milions d'euros durant els propers cinc anys", afirma Marc Arza (CEO d'Startsud Studio). Les startups fundades i accelerades per Startsud fins al moment són:

www.wearedecor.com

We Are Decor és un marketplace de decoració que ha desenvolupat un algoritme capaç d'adaptar la seva oferta a les cerques online dels consumidors de forma dinàmica i optimitzada. Compta amb un catàleg superior als 50.000 productes i preveu superar el milió d'euros de facturació generada durant el l'exercici 2023.

www.bonusbank.eu

Bonus Bank és un saas (software as a service) d'incentius i report de recursos humans que utilitza la tokenización com a eina de gestió del talent a les organitzacions. Amb un prototip al mercat des de fa nou mesos, compta ja amb una dotzena de clients recurrents a Espanya i Holanda que generen un MRR (montly recurring revenue)

superior als 10.000€.

www.needcarhelp.es

Need Car Help desenvolupa revisions prèvies a la compra de vehicle de segona mà desplaçant els seus Car Helpers allà on es trobi el vehicle. Compten amb més de mig milió de seguidors a les xarxes socials i en un any han passat d'operar només a Catalunya a donar servei a setze províncies espanyoles. La startup ocupa actualment 12 persones i té l'objectiu d'arribar a servir el conjunt del mercat espanyol durant el primer trimestre de 2023 per superar les 500 revisions mensuals.

www.kun-kay.com

Kunkay produeix i distribueix suplements naturals per l'alimentació de gossos i gats. Aquesta startup accelerada per Startsud Studio ha triplicat la seva facturació online durant el darrer trimestre, reforçant la seva col·laboració amb veterinaris i amb l'objectiu d'arribar als 500.000€ de facturació durant l'any 2023.

Notícies relacionades