El TIC Sud i Nuclio Digital School llencen un programa de beques de formació digital

Compta un import total de 90.000 euros i s’adreça als equips professionals de les empreses de les comarques de Tarragona

Redacció / Reus

L'aposta de l'escola de negocis Nuclio Digital School i el Clúster TIC Catalunya Sud busca fomentar la creació de nous perfils digitals a les comarques de Tarragona. El programa va dirigit també a la formació i millora d'habilitats dels equips professionals de les empreses del territori. El termini per optar a les beques estarà obert fins al mes de desembre.

El Clúster TIC Catalunya Sud i Nuclio Digital School posen en marxa un nou programa de beques per formació digital i tecnològica a les comarques de Tarragona per valor de 90.000€. El programa està obert a persones de les comarques de Tarragona, que tinguin un interès en formar-se i enfocar la seva carrera professional al sector digital. Entre el públic potencial del programa de beques es troben també els equips professionals de les empreses del territori, per tal de millorar-ne la formació i afavorir l'upskilling dins les mateixes. En total, s'oferiran 50 beques, 30 de 1.500€ i 20 de 2.250€. L'objectiu de les 'Beques talent' és posar formació de qualitat a l'abast de tothom i contribuir a impulsar la creació de nous perfils digitals, així com fomentar l'educació com a pilar fonamental pel creixement professional.

La formació a través de les 'Beques Talent' es podrà fer en format presencial al campus de Barcelona, o bé, en línia a través de l'escola de negocis Nuclio Digital School, especialitzada en màsters i cursos del sector digital en Programació, Ciberseguretat, Marketing Digital, Disseny UX/UI, Data Science, Negoci Digital, Blockchain, Internet of things (IoT) i recursos humans.

Per accedir-hi caldrà presentar una sol·licitud a través del web https://nuclio.school/becas-ticsud i un equip especialitzat farà una selecció i valoració de totes les candidatures. Les beques s'atorgaran segons el perfil dels i les aspirants i de les places disponibles. El procés de captació d'aspirants arrenca aquest mes d'octubre i estarà obert fins a finals de desembre de 2022.

Sergi Novo, Clúster Mànager del TIC Sud, ha destacat l'impuls que suposa aquest acord de col·laboració i ha agraït la implicació de Nuclio Digital School en el projecte. "Posarem a l'abast de tothom formació especialitzada i de qualitat en l'àmbit digital. Amb això obrim noves oportunitats per les comarques de Tarragona i sumem en la creació i captació de talent per al sector TIC del territori", ha destacat Novo.

Per la seva part, Francesc Calabia, General Manager de Nuclio Digital School, ha remarcat que amb aquest acord "volem facilitar l'accés a una formació molt enfocada a les necessitats de les empreses, amb un model metodològic molt orientat a la pràctica i al desenvolupament dels skills digitals que la majoria de professionals requereixen. Volem reforçar el nostre acord amb el Clúster TIC Catalunya Sud i amb les empreses que el composen, per tal de millorar la seva competitivitat i productivitat a través de la formació en eines i skillls tecnològics, que els permetran donar un millor servei i desenvolupar nous productes i serveis adaptats a les noves necessitats dels seus clients".

Notícies relacionades