L’associació Empresa&Humanitats compleix 25 anys amb la Jornada ‘Empreses amb personalitat’

Se celebrarà en dos matins a la Cambra de Comerç de Reus i posarà el focus en els valors corporatius

Tertúlia-col·loqui de la 7a Jornada d’Estudi per a Empresaris, amb els primers presidents de l’associació E&H.
Redacció / Reus

La 25a Jornada d'Estudi d'Empresa&Humanitats posarà en valor exemples d'iniciatives empresarials del territori que fan negocis amb propòsit i responsabilitat, amb cura per la formació dels col·laboradors i del talent i que aposten per la innovació. En definitiva, cultures corporatives edificants que fan aportacions molt importants a la societat.

"El nostre objectiu és contribuir a assolir una autèntica regeneració del teixit empresarial del nostre territori", explica Víctor Mani, director de l'associació Empresa&Humanitats, que remarca el "caràcter profundament humanístic que ha de tenir una cultura empresarial completa i motivadora". Mani subratlla que "humanitats és Antropologia i Psicologia, Lògica i Epistemologia, Ètica, Comunicació i Història".

En aquest sentit, Empresa&Humanitats, dins d'una "nova sensibilitat centrada en la persona" defensa "la formació específica del directiu, amb valors perennes, competències directives i habilitats operatives, que tenen un efecte multiplicador incalculable sobre la productivitat i la continuïtat". Uns valors que impliquen "el rebuig de tota ideologia antipersona, el propòsit ferm d'aprendre contínuament, l'intercanvi d'idees i experiències dels líders, el treballar amb una bona estratègia i la internacionalització de les nostres empreses", conclou el director de l'associació Empresa&Humanitats, Víctor Mani.

EL PLA DE TREBALL

DIMECRES 26 D'OCTUBRE

10:45 Obertura i presentació. Miquel Borràs, president de l'Associació E&H i Josep Gomis, president de la Fundació Onada.

11:00 Conferència inaugural. Iñaki Vélaz, director del Instituto Empresa y Humanismo de la Universidad de Navarra.

12:15 Conferència. Elies Gil, president de Les Vinyes del Convent.

13:00 Vermut-col·loqui sobre "Empreses amb personalitat". Amb Jonathan Garrigós (gerent, J.G. Prats), Eduard Cedó (director general, Cerima Cherries), Berta Labastida (cofundadora i direcció creativa, Berué Events) i Imma Molas (sòcia directiva, Promodite).

DIMECRES 2 DE NOVEMBRE

10:45 Obertura i presentació. Jordi Just, president de la Cambra de Comerç de Reus.

11:00 Conferència. Núria Pérez, directora del Diari de Tarragona.

12:15 Conferència. Xavier Martínez, president de TQ Tecnol i de Global Fruselva Invest Etve.

13:00 Vermut-col·loqui sobre "Empreses amb personalitat".

13:50 Cloenda. Josep M. Cruset, president del Port de Tarragona.

Notícies relacionades