Alannia Salou tanca amb bona nota la seva primera temporada

El nou ressort ha rebut des de maig 6.873 reserves, amb una estada mitjana de 4 dies per visitant

Alannia Salou es consolida així com un ressort alineat amb l’objectiu de Salou per convertir-se en una de les destinacions més potents del Mediterrani.
Helder Moya / Salou

El nou hotel-ressort horitzontal d'Alannia Resorts a Salou, propietat del Grup Marjal i Corpfin Capital, valora «positivament en termes d'evolució» la seva primera temporada a la capital de la Costa Daurada. El pròxim 13 de novembre el complex abaixa el teló, després de pràcticament sis mesos oberts des de la seva inauguració. Durant aquest període de temps, Alannia Salou ha rebut un total de 6.873 reserves, amb una mitjana d'estada de 4 dies per visitant.

Alannia Resorts, disposa a les nostres comarques també d'Alannia Els Prats i d'Alannia Costa Daurada, a més d'Alannia Costa Blanca i Alannia Guardamar Alacant, sent el major operador de càmpings ressorts a la costa mediterrània.

Juan Carlos González, director territorial de Alannia a Tarragona, assegura que «la temporada 2022 ha estat una pretemporada molt intensa i que ens servirà per afrontar 2023. El que volem és que els clients marxin més feliços de com han entrat». Tot i que Alannia volia obrir els 365 dies de l'any, de moment, aquest plantejament s'ha de seguir treballant i madurant. González exposa «hem vist el magnífic potencial que té el ressort i del que nosaltres ni tan sols érem conscients. Això ens il·lusiona molt i estem esforçant-nos per desestacionalitzar. Estem treballant amb turoperadors de Bèlgica, Holanda, Suïssa. La idea és cercar turisme sènior i energètic que gaudeixi amb nosaltres i de referents importants de la zona que tenim a tan sols cinc minuts com és PortAventura».

El confort, la sostenibilitat, la gastronomia i l'animació, grans puntals.

Un total de 22.000 m2 escenifiquen a Alannia Salou un oasi urbà ple de vegetació i que pren els millors valors tradicionals de les vacances a l'aire lliure: contacte amb la natura, entreteniment i activitats durant tot el dia, i ho barreja amb el servei i les instal·lacions del nivell més alt d'un complex hoteler. Disposa de tres punts de restauració, dos enormes piscines amb jocs aquàtics, miniclub, zona recreativa, gimnàs i diferents tipologies d'habitacions que s'adapten als gustos dels hostes. Les reserves es poden formalitzar a www.alanniaresorts.com i telefònicament trucant al 965 484 045.

Juan Carlos González afirma que «treballem per implantar la marca Alannia Salou amb molta constància. Ara bé, hi ha hi ha aspectes com l'animació, que són tant bons, que ens situa casi com a parc temàtic. Tenim un equipàs d'animadors integrals. És un dels aspectes que més ens han agraït. I l'altre és la restauració, destacant l'adaptabilitat que hem tingut amb les particularitats dels clients. Hem personalitzat molt les necessitats i encara ho farem més el 2023, ja que vivim en una majoria de minories». La parcel·la gastro, amb professionals com Mykola Chubayevskyy, responsable d'hostaleria, i amb la resta de l'equip, és d'alt nivell.

Tractaments de bellesa i salut: valor afegit gràcies a IDI Centre Mèdic

Alannia Salou vetlla pel vostre benestar i per això gràcies a IDI Centre Mèdic Estètic. Podeu brindar-vos -individualment o en parella- tractaments facials, corporals o en parella. Una renovació integral que us aportarà una experiència d'autèntica felicitat. Sens dubte, la millor forma per a revitalitzar-se, amb una professional de prestigi, com és la Ioana Matasa, i que us endinsarà en experiències com per exemple el 24K Pure Gold, un tractament amb làmines d'or que encisarà la vostra pell facial. Molt recomanable que feu una ullada a la carta de tractaments existents, val la pena.

Alannia Salou, fins 2023

El complex situat a la capital de la Costa Daurada té previst ser dels primers en encetar la temporada vinent «cap a finals de març volem obrir portes i ho farem amb novetats interessants. Us hi esperem!» comenta González.

Juan Carlos González és el director territorial de Alannia a Tarragona.

Notícies relacionades