200 joves s'han format enguany a la Cambra de Reus per integrar-se al mercat laboral

El programa de Garantia Juvenil permet posar en contacte joves sense ocupació amb empreses que volen ampliar plantilla

Joves d'entre 16 i 29 anys han rebut formació a la Cambra de Comerç de Reus.
Redacció / Reus

Formació a mida per obtenir una qualificació professional i facilitar la integració al mercat de treball. Amb aquesta premissa, la Cambra de Comerç de Reus segueix apostant per facilitar la inserció laboral dels joves a través de programes, com el de Garantia Juvenil que enguany ha format 200 joves d’entre 16 i 29 anys.

La Cambra de Comerç de Reus continua treballant per formar i inserir laboralment els joves inscrits en el programa de Garantia Juvenil d'orientació i d'integració laboral. Fins a l’actualitat, prop de cinc-cents joves d'entre 16 i 29 anys han obtingut una qualificació professional que els capacita per incorporar-se al mercat del treball. A més, la Cambra posa en contacte als participants amb les empreses que necessiten ampliar plantilla, formant els joves a mida del lloc de treball.

El passat dilluns, una seixantena d’alumnes que han finalitzat els itineraris professionals vinculats a les especialitats de caixer reposador, cambrer bàrman i operador de magatzem van rebre els diplomes en un acte realitzat a la sala d'actes de la corporació.

Un programa finançat amb fons europeus

El pla d'acció de Garantia Juvenil de la Cambra de Reus forma part del Programa Integral de Qualificació i Ocupació (PICE) que, dissenyat i executat per les Cambres de Comerç, s'integra en el conjunt d'accions del Sistema de Garantia Juvenil que promou el Ministeri de Treball i Seguretat Social i cofinança pel Fons Social Europeu (FSE). El programa, dirigit a joves d'entre 16 i 29 anys que no treballen ni estudien, inclou la realització d'un itinerari formatiu i un servei d'acompanyament i orientació laboral.

Notícies relacionades