CaixaBank destina 513 milions d'euros en finançament a particulars el 2022 a Tarragona, un 55% més que l'exercici anterior

L’entitat financera ha concedit nous crèdits per valor de 332 milions d’euros per facilitar la compra d’habitatges a la demarcació

Redacció / Tarragona

CaixaBank va destinar durant l'any passat un total de 513 milions d'euros per finançar les necessitats dels seus clients particulars. Aquesta quantitat, que suposa un creixement del 55% respecte a l'any anterior, es pot dividir en dos grans grups: finançament hipotecari, al qual es van dedicar 332 milions, i finançament al consum, amb 181 milions d'euros prestats.

L'entitat va formalitzar durant el 2022 préstecs hipotecaris per valor de més de 332 milions d'euros, 136 milions més respecte al mateix període de l'any anterior, la qual cosa suposa un creixement del 70%. En total, a Tarragona es varen formalitzar 2.787 hipoteques en clients particulars.

Destaca també l'evolució del crèdit al consum, que durant el 2022 ha crescut 46 milions d'euros a la demarcació de Tarragona (s'han formalitzat noves operacions per valor de 181 milions d'euros), el que representa un augment del 35% respecte el mateix període de l'any anterior.

El director territorial de CaixaBank a Catalunya, Josep Mª González, ha subratllat el "compromís de CaixaBank de mantenir-se a prop dels seus clients, confiant-hi i ajudant-los a fer realitat els seus projectes". A més, González ha destacat "la resiliència que ha presentat l'economia tarragonina durant el 2022 davant l'impacte de la crisi energètica, així com la bona evolució del mercat laboral i turístic al Camp de Tarragona i les Terres de l'Ebre".

Notícies relacionades