Vopak Terquimsa, empresa Premium de la Cambra de Comerç de Tarragona

La companyia logística especialitzada en el sector químic recolzarà les iniciatives de dinamització econòmica de la Cambra

Redacció / Tarragona

Laura Roigé, presidenta de la Cambra de Tarragona, i Eduardo Sañudo, director general de Vopak Terquimsa, han renovat el conveni Premium de la Cambra de Tarragona. Un acord pel qual Vopak Terquimsa farà costat a aquelles iniciatives que en matèria de dinamització econòmica, vertebració del territori i foment de la internacionalització de les empreses s'impulsen des de la Corporació tarragonina.

Vopak Terquimsa, companyia logística líder al Mediterrani Occidental està participada al 50 per cent per Royal Vopak N.V i Exolum. Vopak Terquimsa es dedica a la recepció, emmagatzematge i expedició de productes líquids a granel des de les seves instal·lacions, situades als ports de Tarragona i Barcelona.

Les instal·lacions de Vopak Terquimsa compten amb 660.000 metres cúbics de capacitat total i emmagatzemen més de 100 productes diferents entre els que hi destaquen productes químics, petrolífers, olis i biocombustibles. La companyia manipula anualment, aproximadament, 2,5 milions de tones de productes.

Amb els convenis Premium, la institució que presideix Laura Roigé està creant tot un seguit de sinèrgies amb les principals empreses de les Comarques de Tarragona, o amb aquelles amb interessos al territori, i assolint d'aquesta manera el múscul necessari per seguir fent de la Cambra de Tarragona un proactiu referent de la societat civil en l'impuls de l'economia i al servei de l'emprenedoria.

Notícies relacionades