L’empresa de comerç 'on line' Prat International Brands s'implanta a Valls

La companyia ja té gairebé enllestida la primera fase de les seves instal·lacions de 8.000 m2 al polígon de Valls i preveu ampliar-les amb 6.000 més a final d’any

Un moment de la visita de les autoritats a la nova planta de la firma, al polígon de Valls. FOTO: CEDIDA.
Redacció / Valls

Prat International Brands està ultimant les obres de construcció de la planta al polígon industrial de Valls on la companyia hi traslladarà la seva seu a finals d'aquest mateix mes de març. La firma catalana especialitzada en comerç on line ha invertit 3 milions d'euros en les seves noves instal·lacions de 8.000 m2 de superfície que arrencaran amb una plantilla de 50 persones i, a la vegada, ha confirmat la inversió aquest mateix any d'1 milió d'euros més per ampliar la planta fins als 14.000 m2 i donar feina a un total de 70 persones.

Albert Prat, director executiu de l'empresa, ho ha anunciat avui durant la visita d'obres a les noves instal·lacions, en un acte que ha comptat amb la participació de la directora general d'Indústria de la Generalitat, Àngels Chacon, el regidor d'Empresa i Ocupació del consistori vallenc, Joan Carles Solé, i la directora dels Serveis Territorials d'Empresa i Coneixement de la Generalitat a Tarragona, Carme Mansilla, entre altres autoritats. En la visita, els responsables de la companyia han anunciat a més que els seus plans d'expansió contemplen doblar anualment personal per afrontar el creixement en vendes de l'empresa.

A hores d'ara, Prat International Brands és l'empresa amb vendes a Ebay més important de l'Estat espanyol i el seu objectiu és consolidar des de Valls aquesta posició i passar a ser també líders a França i Itàlia, segons ha assegurat Prat. L'empresa comercialitza els seus productes també a Portugal, Irlanda, Regne Unit, Bèlgica, Polònia, Alemanya i Suïssa, entre d'altres.
 

La firma comptarà aquest 2018 amb 70 treballadors i els seus responsables avancen que de cara a l'any vinent doblaran plantilla 

Les noves instal·lacions de Valls, a més del magatzem, oficines i els molls d'entrada i sortida de camions, inclou unes zones reservades al descans i oci dels empleats. Així, la nova seu de l'empresa compta, per exemple, amb una pista de pàdel, sala de gimnàs, restaurant o, fins i tot, una zona per a la cura dels infants dels treballadors. L'empresa destaca que aquest model i filosofia empresarial centrat també en el benestar del personal amb serveis de descans i oci contribueix a un millor funcionament, fa més atractiva la contractació i ajuda a fidelitzar els treballadors i promocionar també el talent professional.

L'empresa és fabricant de productes de maquinària i eines de jardineria, aparells de fitness, de mobiliari, material d'oficina i d'accessoris nàutics a través de marques com Play Kin, FitFiu, MC Hauss, Greencut o Sailoor, entre d'altres. L'empresa espera millorar des de la nova seu de Valls la capacitat de distribució dels seus productes per afrontar l'ampliació de mercats. Prat International Brands, centra la seva línia de negoci en la comercialització de productes propis a preus competitius a través de la venda directa al client per internet.

Notícies relacionades