La 5a Jornada ‘Treballa al Turisme’ de la FEHT ofereix més de 1.000 vacants

Una quarantena d’empreses del sector turístic de la Costa Daurada recolliran currículums i faran entrevistes de selecció de personal durant la Jornada que se celebrarà a firaReus Events

Redacció / Reus

Un any més la Federació Empresarial d'Hostaleria i Turisme de la província de Tarragona (FEHT) -l'entitat que representa el 90% de les places d'allotjament de la demarcació-, organitza una nova edició de la Jornada "Treballa al Turisme". Així, aquest any 2023 es durà a terme la cinquena edició d'aquesta jornada que permet, a les persones interessades a treballar al sector turístic, conèixer una quarantena d'empreses de la província en un mateix espai i al mateix temps.

Berta Cabré, presidenta de la FEHT ha explicat que "una de les conseqüències de la pandèmia ha estat que molts dels treballadors van haver de buscar altres sectors d'activitat a causa del tancament del nostre sector. L'any passat ja ens va costar reincorporar a tota la plantilla, així doncs, és el repte més important que tenim enguany. Tot i això, sabem l'interès que desperta el sector turístic per a treballar-hi. En les darreres jornades que vam organitzar van passar més de 500 persones, tot un èxit".

Respecte a les expectatives del sector turístic per al 2023, ara mateix, tal com ha afirmat Cabré, "hi veiem una certa incertesa. Algunes d'aquestes circumstàncies es troben dins el propi sector, com la fidelització dels professionals i la tasca de prestigiar la professió". Tot i això, Cabré ha assenyalat que "actualment, el 90% de les nostres plantilles ja tenen contracte fix".

En la V Jornada Treballa al Turisme de la Costa Daurada estaran presents al voltant de 40 empreses del sector hoteler, càmpings i apartaments amb presència per tot el territori -Calafell, Coma-ruga, Roda de Barà, Creixell, Tarragona, Vila-seca, Salou, Cambrils, Montbrió del Camp, Mont-roig del Camp, Hospitalet de l'Infant, l'Ametlla de Mar, l'Ampolla, Prades, l'Espluga de Francolí, Montblanc...- a més de PortAventura World. Totes elles, ofereixen més de 1.000 vacants per cobrir els seus equips de cuina, restauració, animació, recepció, cambrers/es de pisos...

La V edició de la Jornada Treballa al Turisme a la Costa Daurada, s'ha programat el dimarts dia 14 de març de 9 a 14h a firaReus Events. Oferirà als aspirants l'opció de conèixer les empreses, lliurar els seus currículums, entrevistar-se amb els caps de Recursos Humans, i, també, la possibilitat de poder trobar feina en un sector dinàmic, innovador i en constant canvi i creixement. Aquestes jornades estan destinades, tant a estudiants relacionats amb el món del turisme, com a persones amb qualsevol mena de perfil professional que estiguin interessades a treballar en una de les múltiples àrees que es requereixen en els establiments, com ara: manteniment tècnic, jardineria, animació, recepció, cuina, sala, pisos, seguretat, cambrers, socorrisme, etc.

Notícies relacionades