El CAT estrena una campanya d’estalvi d’aigua amb motiu del Dia Mundial de l’Aigua

Es tracta d’un espot que s’emetrà a les televisions locals de la demarcació amb l’eslògan “Sigues aigua-conscient”

Redacció / L'Ampolla

El Consorci d'Aigües de Tarragona ha estrenat la campanya "Sigues aigua-conscient", una campanya d'estalvi d'aigua per donar a conèixer consells per fer un bon ús d'aquest recurs tan preuat i escàs. La campanya consisteix en un espot que s'emetrà per les televisions locals del Camp de Tarragona i les Terres de l'Ebre a més de la difusió per les xarxes socials corporatives de l'entitat.

D'altra banda, el CAT, durant tot el 2023 ha dissenyat una campanya de consells d'estalvi d'aigua mensuals que s'està promocionant a través de les xarxes socials, aquests consells també s'han plasmat en un calendari de taula i de paret que el CAT ha donat a tots els seus consorciats i persones treballadores.

El president del CAT, Joan Alginet, ha assegurat que "tot i que la xarxa del CAT no es troba en la mateixa situació que les conques internes de Catalunya, cal ser prudents i difondre consells d'estalvi entre tota la població, l'aigua és un bé escàs i les organitzacions hem de ser els primers a fer-ne un ús responsable i eficient".

Notícies relacionades