Women Wines organitza la cata secreta a Perinet

Tindrà lloc l’últim cap de setmana d’abril en el marc de la Fira del Vi de Falset

Women Wines ha triat com a partner al Celler Perinet per oferir entre la seva comunitat una experiència inoblidable
Redacció / Falset

WOMEN WINES @womenwines, la primera plataforma d'Espanya de bleisure femení organitza un esdeveniment molt especial per als wine lovers del Priorat. En el marc de la Fira de Falset, coincidint amb el darrer cap de setmana d'abril, centenars de persones viatgen des de tot Espanya i des de fora per tastar els millors vins de les D.O de la comarca. D.O. Q Priorat i Montsant. Al voltant d'aquesta exposició de vins, se succeeixen altres esdeveniments fora del calendari oficial que enriqueixen una de les cites oficials del vi.

Women Wines ha triat com a partner al Celler Perinet per oferir entre la seva comunitat una experiència inoblidable. Un tast exclusiu en una taula de 12 persones amb diferents perfils per fer un recorregut pels vins més emblemàtics de Perinet. El pack dels 6 vins que es tastaran està valorat en 900€.

Montse Escobar, Founder de Women Wines exposa que «hem escollit Perinet en aquest cas perquè volíem un celler que fos molt representatiu en el que volem transmetre en aquest esdeveniment: disseny, paisatge, exclusivitat, tast per a experts i amateurs i un vi excepcional però, sobretot, un record inoblidable. Tindrem el celler per a nosaltres sols».

Una cata amb una varietat de protagonistes molt interessants

Un enòleg del celler, una Women Wine per taula i un special guest acompanyaran els convidats en un tast singular. L'oportunitat de viure una trobada on el grup serà heterogeni i es puguin viure les interpretacions del vi des dels angles d'un xef, d'un sommelier, d'un influencer, d'un periodista, d'un connaiseur i d'un amateur i tots a la mateixa taula.

Blai Rosés, Director de Comunicació de Cellers Perinet explica que «els nostres vins són l'expressió més sincera del terrer. L'honestedat, el respecte per la terra, una elaboració elaborada i acurada són el nostre segell d'identitat. Una mini col·lecció embotellada de les aromes i sabors del Priorat. Ens agrada molt aquest esdeveniment perquè en valor el moment exclusiu de tastar, comprendre i interactuar amb el nostre vi, parlar-lo i escoltar-lo. Women Wines és una plataforma que apropa el vi de manera anímica, a més de tècnica. Ja queden molt poques places. Està sent un èxit».

El preu de l'experiència per al públic és de 45€ i les inscripcions s'han de formalitzar a la web www.perinetwinery.rezdy.com. Els vins que es podran tastar son:

Vinya Mas Vell Garnatxa 2017, Vinya Pendents Carinyena 2017, Perinet 1194 2016, Perinet 1194 2017, Perinet 1194 2018 i Vinya Més Vell Cabernet Sauvingnon 2017.

Perinet és una finca espectacular a la D.O.Q. Priorat, situada aproximadament a 90 minuts de Barcelona. El celler i la vinya de Perinet són únics al Priorat. El resultat d´una visió particular i pionera de combinar un celler premium i una destinació turística d´excel·lència.

Notícies relacionades