Grupo Castilla celebra la integració de les seves filials al Castilla Day

La companyia va reunir durant 2 dies més de 300 professionals dels Recursos Humans a Port Aventura, per iniciar el nou Pla Estratègic 2026

Redacció / Riudoms

El 17 i 18 de maig, Grupo Castilla, companyia líder en serveis de coneixement i solucions tecnològiques especialitzades en gestió de persones, va reunir a Port Aventura, prop de 300 persones empleades, procedents de tot Espanya.

Les diferents sessions van servir per posar focus en la clau de l'èxit de l'organització, "el valor de les persones", que ha contribuït a 9 anys de creixement consecutiu a doble dígit. De fet, només en els dotze últims mesos, Grupo Castilla ha integrat 6 noves companyies i a tots els seus equips. Això ha permès reforçar la seva plantilla, amb més de 110 incorporacions, tant en les línies de tecnologia com en totes les noves línies basades en el coneixement: Consultoria Estratègica, Executive Search i Formació. Amb l'objectiu de posar en valor l'esforç realitzat, neix el claim de l'esdeveniment d'enguany: "junts som forts, units som imparables". Mostra d'això, són els resultats del tancament del 2022 on la companyia va assolir una facturació de 21,8 milions d'euros, amb un creixement del 55% sobre l'exercici precedent.

Per la seva banda, Isaac Medrano, director de Persones de Grupo Castilla va subratllar que "tenint en compte que més del 85% de la plantilla teletreballa 4 o més dies a la setmana, el Castilla Day ha estat una gran oportunitat per veure'ns en persona i fer equip". I afegeix que: "l'empresa està compromesa amb l'ajuda als col·lectius vulnerables i gràcies a les accions del team building s'ha fet una donació econòmica a una fundació per a la posada en marxa de projectes d'integració laboral".

Les jornades van servir per fer balanç de l'any i exposar els nous reptes de futur que afronta la companyia. Entre les novetats, es va comunicar el roadmap de les noves solucions SaaS i també es va publicar el nou catàleg de serveis, destacant l'enfocament 360º en gestió de persones, que permet oferir al client uns serveis de talent completament integrats amb els tecnològics.

Amb la clausura de l'esdeveniment, la companyia dona el tret de sortida al seu nou Pla Estratègic amb l'objectiu d'assolir els 40 milions i el 100% dels clients al Cloud el 2026. "De moment, la tendència és positiva i aquest primer trimestre hem aconseguit un creixement orgànic en vendes del 64%", va subratllar, Carles Castilla, CEO de Grupo Castilla.

Notícies relacionades