La patinadora del Reus Deportiu, Laia Lloses, imatge de la Ganxet Pintxo de Primavera

La ruta de tapes es farà del 5 al 15 d'abril als establiments adherits

El cartell amb la patinadora Laia Lloses. FOTO: CEDIDA.
Redacció / Reus

La Ganxet Pintxo Primavera ja té la imatge i dates per a la propera edició. Després del futbolista del Reus Deportiu David Querol, de la ballarina Lorena Santiago i del casteller Josep López, aquesta primavera la patinadora del Reus Deportiu, Laia Lloses, serà la referència de la ruta de tapes de la ciutat, que es farà del 5 al 15 d’abril.

L'elecció de Lloses vols servir per posar en valor l'alt nivell del patinatge a casa nostra i, alhora, sumar en benefici de la candidatura Reus Ciutat Europea de l’esport 2019 que impulsa Regidoria d'Esports de l’Ajuntament de Reus.

La reusenca Laia Lloses és una de les figures del patinatge local sorgida de la pedrera del Reus Deportiu. D'entre els seus èxits esportius destaca la consecució del Campionat del Món 2012 en la modalitat Conjunt, el Subcampionat de Catalunya cadet 2012, el Campiona d'Espanya juvenil el 2014, el Subcampionat d'Espanya junior el 2015, la cinquena posició al Campionat d'Espanya del 2016 i guanyadora de la primera Interland Cup del mateix any. L'última temporada, la del 2017, ha aconseguit la setena posició al Campionat d'Espanya absolut.

La imatge de la Ganxet Pintxo ha estat creada, com és habitual, pel fotògraf Ferran Estivill amb el disseny gràfic d'Ovni Comunicació. La ruta de tapes és una iniciativa de la Cambra de Comerç de Reus amb el patrocini de cerveses Estrella Damm i amb la col·laboració de l'Ajuntament de Reus.

Notícies relacionades