El Port de Tarragona dona a conèixer la seva estratègia intermodal a l’European Supply Chain & Logistics Summit

El congrés de logística és un dels més importants d'Europa i enguany s'ha celebrat a Barcelona

La delegació del Port de Tarragona a l’European Supply Chain & Logistics Summit.
Redacció / Barcelona

Un any més, el Port de Tarragona està present a l'European Supply Chain & Logistics Summit, un dels congressos de logística més importants d'Europa i que enguany s'ha organitzat a Barcelona. L'esdeveniment, que s'ha celebrat entre els dies 19 i 21 de juny, ha acollit a més de 550 professionals de tot el món i entre ells directius d'empreses com Virgin, Unilever, HP, Nike o Procter and Gamble, grans productors amb un elevat volum d'importacions i exportacions arreu el món.

El Port de Tarragona ha participat amb estand propi a l'European Supply Chain & Logistics Summit, i ha pres part en les sessions de networking i les conferències que s'han organitzat sobre les tendències en la gestió de la cadena logística de la cadena de subministrament. Un dels principals objectius comercials de la infraestructura portuària tarragonina és donar a conèixer les opcions que ofereix en intermodalitat i tràfic de contenidors, a la vegada que establir contacte amb grans empreses productores que tenen un paper decisor en la cadena logística d'importació i/o exportació.

Un dels principals objectius del Port de Tarragona és donar a conèixer les opcions que ofereix en intermodalitat i tràfic de contenidors

Al Port de Tarragona, la terminal intermodal 'La Boella' està dissenyada per agilitzar la transferència de mercaderies entre el transport marítim i terrestre. Aquesta infraestructura està ubicada en un espai estratègic al costat de la terminal de contenidors operada per DP World, del Punt d'Inspecció Fronterera, de la industria química i de la pròxima ZAL. La terminal intermodal està oberta a les empreses del territori i compta amb doble ample de via (ibèric i UIC).

Notícies relacionades