CaixaBank incrementa en un 8% el finançament en préstecs al consum a Tarragona durant el 2017

L’entitat financera ha concedit nous crèdits per valor de 156 milions d’euros, un increment superior als 12 milions d’euros respecte el 2016

La majoria de crèdits contractats per Caixabank es destinen a productes de consum, com vehicles i equipaments informàtics. FOTO: CEDIDA.
Redacció / Tarragona

CaixaBank ha aprovat la concessió de noves operacions de finançament al consum a clients particulars del Camp de Tarragona i les Terres de l'Ebre per valor de 156 milions d'euros durant el 2017. Aquesta xifra, que representa un creixement de 12 milions d'euros, es tradueix en un increment del 8% respecte el mateix període de l'any anterior.

La majoria d'aquestes operacions creditícies s'han destinat a l'adquisició de productes de consum com vehicles i equipaments informàtics, entre d'altres, i a la realització de petites inversions com les reformes a la llar.

El director territorial de CaixaBank a Catalunya, Jaume Masana, ha destacat que "aquest creixement es deu a l’aplicació de millores en les solucions de finançament a mida per als clients" i s’ha mostrat esperançat perquè "es mantingui aquesta inèrcia positiva en la concessió del crèdit que permeti seguir impulsant el creixement del consum i la inversió al Camp de Tarragona i les Terres de l'Ebre".

Els nous serveis i productes específics impulsats per la xarxa d'oficines i banca digital de CaixaBank han ajudat al creixement d'aquesta activitat, que en l'actualitat promou la contractació de préstecs Click&Go, Compra Estrella, préstecs preconcedits i renting d'auto a particulars de manera ràpida, immediata i flexible. El canvi en la gestió i les eines, que en facilita la tramitació, ha ajudat a l'auge d'aquests préstecs.

Notícies relacionades