Repsol renova un any més el conveni amb l’Agrupació d’Associacions de Setmana Santa de Tarragona

El conveni vincula la companyia i l'Agrupació des de fa més de deu anys i preveu una aportació econòmica de 15.000 €

El president de l'Agrupació d'Associacions de Setmana Santa de Tarragona, Francesc Seritjol Marimon, i el responsable de Comunicació i Relacions Externes de Repsol a Tarragona, Josep Bertran, han signat l'acord. FOTO: CEDIDA.
Redacció / Tarragona

Repsol i l'Agrupació d'Associacions de Setmana Santa de Tarragona han renovat el conveni de col·laboració que els vincula des de fa més de deu anys i que preveu la col·laboració en totes les activitats que l'Agrupació realitza amb motiu de la Setmana Santa de Tarragona 2018.

El conveni d'aquest any preveu una aportació econòmica de 15.000 euros, i ha estat signat pel president de l'Agrupació d'Associacions de Setmana Santa de Tarragona, Francesc Seritjol Marimon, i el responsable de Comunicació i Relacions Externes de Repsol a Tarragona, Josep Bertran.

L'acte de signatura s'ha realitzat a la plaça de la Pagesia de Tarragona, davant dels passos del Gremi de Pagesos acompanyats dels armats del Gremi de Marejants.

Cada any, la companyia Repsol col·labora en algunes de les iniciatives que impulsen les diferents Germandats i Confraries de Tarragona, unes accions que mostren el compromís de la companyia amb la ciutat i el seu entorn.

Notícies relacionades