La Cambra de Reus premiarà el 12 d'abril 40 empreses de la seva demarcació

L'Indicador rebrà un dels premis de periodisme pel reportatge sobre el celler Estones Vins com a cas d'èxit en la internacionalització de la seva activitat

Una imatge anterior dels Premis Cambra. FOTO. CEDIDA.
Redacció / Reus

El president de la Cambra, Isaac Sanromà, i el regidor de Promoció Econòmica de l'Ajuntament de Reus, Marc Arza, han descobert aquest matí la relació d'empreses guardonades en motiu dels Premis Cambra que es lliuraran el 12 d'abril a l’Auditori Antoni Gaudí de Fira de Reus. Una gala que comptarà amb l'assistència, com a màxima autoritat, del President del Parlament de Catalunya, Roger Torrent.

El lliurament dels Premis s'estructurarà a partir de diversos aniversaris històrics de la Cambra que s'escauen entre 2017 i 2018 i que serviran per anar introduint els diversos guardons, com els 130 anys de l'acord de la Cambra amb la Companyia Transatlàntica per afavorir la internacionalització de les empreses o els 130 anys de la primera petició de la Cambra al Govern de Madrid per construir l'Escola de comerç a Reus.

A partir d'aquest recordatori s'aniran lliurant els diversos premis a les empreses de l'àmbit territorial de la Cambra que comprèn les comarques del Baix Camp, Conca de Barberà, Priorat, Ribera d'Ebre i Terra Alta.

Les empreses premiades en aquesta edició són: Productos del Cafè, Esquiades.com, Tecnochem, Polichem Grup, Copy Valls, Biotec Biosecurity, PSG Spain, CV Mèdica, SEIBE, Cuina Gestió, Prosegur, Clima Ahorro i Signo. Del sector vinícola es distingiran els cellers Casa Gran del Siurana, Baronia del Montsant, Vinícola de Sarral, Mas del Botó, Herència Altés i Rosa Maria Torres. De l'àmbit comercial la Perfumeria Júlia de Reus, Ca la Cova de Vimbodí, Carnisseria Xarcuteria Nogales de Móra d'Ebre, Espàrrecs i Melmelades Foz-Clua de Gandesa i Riera Ceràmica de Gratallops. Del sector turístic l'Hotel Centre de Reus, el càmping Templo del Sol de l'Hospitalet de l'Infant i el Camping Joan de Cambrils, l'Hostatgeria de Poblet, les Rutes Borrell de la Fatarella i l'Aparthotel Spa Monrural de Benissanet i la fira del vi de Falset.

La gala, que es farà el 12 d’abril a firaReus, espera l’assistència de 700 persones vinculades al teixit empresarial i social de la demarcació de Tarragona

També es lliuraran tres premis a empreses que han estat fidels a l'Expro Reus i que expliquen l'evolució de la fira fins a l'actualitat: el Grup Oliva, Ramon Bergadà i JardiCamp.

La Cambra també vol reconèixer la trajectòria de tres Denominacions d'Origen per la promoció del producte local de qualitat. És el cas de les Denominacions d'Origen Protegida de l'Oli Siurana i de l'Oli Terra Alta i, també, de l'Avellana de Reus. Durant l’acte també es posarà en valor el centenari de la Patronal Foment Reus Empresarial.

Els Premis d’Honor seran pel Museu de la Vida Rural de l'Espluga, l'Hospital Universitari de Sant Joan de Reus, Artemi Teixidó, Miquel Colàs, Antoni Pont i Francesc Cabré.

Finalment la Cambra lliurarà els Premis de Periodisme per distingir treballs periodístics vinculats al món de l'empresa i l'economia. Enguany es guardonarà el director de l’Indicador d’Economia, Dani Revenga, pel reportatge sobre el celler Estones Vins, que treballa sota el paraigua de la DO Montsant i la DO Terra Alta, i que constitueix un cas d'èxit en la internacionalització de la seva activitat; Francesc Gras pel recull d'articles publicats al Diari de Tarragona sobre l'Aeroport de Reus; Marc Busquets per l'informe del mercat d'habitatges de lloguer a Reus, publicat al Reus Digital, i Janina Llauradó de Canal Reus Televisió per Històries de Carretera, un documental que aborda la importància de les carreteres com a eixos de comunicació.

La gala, presentada per la periodista Sílvia Sagalà, espera l’assistència de 700 persones i serà retransmesa en directe per Canal Reus TV i també es podrà seguir per streaming. L'acte també inclourà l'actuació de la cantant catalana Beth Rodergas per vincular l'esdeveniment a la celebració extraordinària de Reus Ciutat de la Música 2018.

Els premiats

RECONEIXEMENTS EMPRESA PREMIS CAMBRA

TECHNO CHEM EUROPE S.L

PRODUCTOS DEL CAFÈ

ESQUIADES. COM

POLICHEM GRUP

COPY VALLS

BIOTEC SECURITY

PGI GRUP

CV MÈDICA

SEIBE SA

CUINA GESTIÓ

PROSEGUR

CLIMAHORRO SL

SIGNO

PREMIS ENOLÒGICS

Casa Gran del Siurana (Bellmunt del Priorat-DOQ Priorat)

Baronia del Montsant (Cornudella-DO Montsant)

Vinícola de Sarral (Sarral-DO Catalunya)

Mas del Botó (Alforja-DO Tarragona)

Herència Altés (BATEA-Do Terra Alta)

Rosa Maria Torres (Sarral-Do Conca de Barberà)

PREMIS COMERCIALS

Perfumeria Júlia (Reus-Baix Camp)

Ca la Cova (Vimbodí-Poblet-Conca de Barberà)

Carnisseria Xarcuteria Nogales (Móra d'Ebre-Ribera d'Ebre)

Espàrrecs i Melmelades Foz-Clua (Gandesa-Terra Alta)

Riera Ceràmica (Gratallops-Priorat)

PREMIS TURISME

Hotel Centre Reus (Reus-Baix Camp)

Càmping Templo del Sol (L'Hospitalet DE L'INFANT-Baix Camp)

Càmping Joan (Cambrils-Baix Camp)

Hostatgeria de Poblet (Vimbodí-Poblet-Conca de Barberà)

Rutes Borrell (La Fatarella-Terra Alta)

Aparthotel Monrual&Spa (Benissanet, Ribera d’Ebre)

Fira del Vi de Falset (Falset-Priorat)

PREMIS FIDELITAT FIRA DE REUS

Grup Oliva

Ramon Bergadà Mecanització d'Oficines

Suministres Agrícoles JardiCamp

PREMIS LLOTJA DE REUS

DOP Siurana

DOP Terra Alta

DOP Avellana de Reus

PREMIS D'HONOR

Museu de la vida Rural de l'Espluga de Francolí

Hospital Universitari de Sant Joan de Reus

Artemi Teixidó Borràs

Miquel Colàs Piquer

Antoni Pont Amenós

Francesc Cabré Masdeu

PREMIS DE PERIODISME

Dani Revenga, Indicador d'Economia.

Francesc Gras, Diari de Tarragona.

Marc Busquets, Reus Digital.

Janina Llauradó, Canal Reus Televisió.

Notícies relacionades