La Cambra de Reus promocionarà la Fira del Vi i del Cava de Proximitat de Prades

La Vila Vermella i l’ens cameral han signat un conveni de col·laboració per afavorir la difusió de l’esdeveniment

L'alcadessa i el president de la Cambra, satisfets amb l'acord de promoció de la Fira del vi i del cava de Prades. FOTO: CEDIDA.
Redacció / Reus

La Cambra de Comerç i l'Ajuntament de Prades han rubricat l'aliança per difondre la Fira del Vi i del Cava de proximitat que es fa cada estiu a la Vila Vermella i que enguany celebra la quarta edició. L'Ajuntament de Prades ha cercat la complicitat de la corporació per donar una nova embranzida a la fira del municipi, que es celebra el cap de setmana del 15 i 16 de juliol.

Fruit del conveni que han signat l'alcaldessa de Prades, Lídia Bargas, i el president de la Cambra de Comerç de Reus, Isaac Sanromà, l’ens cameral assessorarà en l'àmbit comercial i  organitzatiu de la Fira del Vi i del Cava de Prades, i actuarà de prescriptor del certamen, que enguany arriba a la quarta edició i que es postula per ser el gran aparador vinícola de muntanya a les nostres comarques. El consistori de Prades ha confiat en l'experiència i l’èxit acumulats per la Cambra en l'organització de la Reus Viu el Vi, que s'ha posicionat com una de les fires de referència del sector a les comarques meridionals.

La Cambra de Reus col·labora també, des de la primera edició, en l'organització de la fira Cambrils Entrada al país del vi. En la mateixa línia s'emmarca aquest conveni amb la vila de Prades, que servirà per tancar el triangle de fires del vi al Baix Camp -Reus, Cambrils i Prades- que compten amb l'impuls de la Cambra de Reus.

Notícies relacionades