Redessa estrena nou portal amb més contingut i adaptat a les últimes tendències del disseny web

Els usuaris podran accedir a tot el contingut de l'empresa municipal, als concursos públics i licitacions

Un web més intuïtiu i amb més contingut. FOTO: CEDIDA.
Redacció / Reus

L'empresa municipal de l'Ajuntament de Reus que dona suport a la iniciativa empresarial, Redessa, ha renovat el seu web, amb una interfície més moderna i adaptada a les noves tendències. El principal atractiu d'aquesta plataforma és que permet als usuaris accedir a tot el contingut de l'empresa municipal, des de les activitats que s'organitzen fins als concursos públics que gestiona. La informació és visible amb més facilitat i d'una forma molt més intuïtiva.

Al portal es pot consultar informació vinculada a Redessa, tant pel que fa als diversos centres d'empresa que gestiona, i les  activitats per a empreses i emprenedors que s'hi organitzen.

El regidor de Promoció Econòmica i conseller delegat de Redessa, Marc Arza, ha explicat que el nou web “és una plataforma que ens permetrà una interlocució més àgil amb els clients, tant reals com potencials, alhora que recull la informació relativa a l'activitat diària dels centres d'empreses de Redessa”.

A través del desplegable de la pestanya de Redessa, els usuaris podran consultar quins serveis s'ofereixen, les característiques dels despatxos i les naus industrials disponibles i la ubicació i empreses instal·lades als diferents centres de negocis, entre d'altres. A més, també hi trobaran informació relativa a la divisió de Sòl i Habitatge, amb dades de les 4 promocions d'habitatge protegit que es gestionen: Granja Massó, Mas Bertran I, La Patacada i Mas Bertran II.

Una altra de les característiques d'aquest portal és la secció del perfil del contractant, des d'on es pot accedir a l'enllaç de la Generalitat on es publiquen les licitacions que surten a concurs i les adjudicacions.

El web www.redessa.cat té un disseny molt més visual i incorpora la funció de scroll. Aquesta eina permet desplaçar-se per la pàgina web de dalt a baix amb la barra lateral o el ratolí donant un efecte de moviment i de profunditat. Aquesta tendència en disseny web facilita la interacció de l'usuari amb el lloc web. A través de la nova web, també es posa a disposició de tots aquells que estiguin interessats un formulari de contacte i diversos dossiers informatius que es poden descarregar i consultar lliurement.

Notícies relacionades