Dos tarragonins al Comitè Consultiu d'accionistes de CaixaBank

L'objectiu d'aquest òrgan és contribuir a la millora de la relació entre CaixaBank i els seus accionistes mitjançant la proximitat

Els accionistes membres del Comitè Consultiu de Caixabank. FOTO: CEDIDA.
Redacció / Tarragona

Xavier Martínez Serra i Josep Francesc Moragrega Font són els dos tarragonins que renoven la seva presència dins el Comitè Consultiu d'accionistes de l'entitat financera. El conseller delegat de CaixaBank, Gonzalo Gortázar, s'ha reunit amb tots els membres del Comitè amb l'objectiu de compartir el grau d'avançament dels reptes establerts en el Pla Estratègic 2015-2018 i l'acció de CaixaBank durant 2017.

Segons estableix la normativa del Comitè Consultiu de Caixabank, la permanència màxima dels membres és de tres anys, per la qual cosa anualment se’n renova una part. Els nous integrants són seleccionats a partir de les candidatures rebudes i tracten de reflectir la base accionarial. Cada integrant del Comitè ha de ser accionista de CaixaBank i posseir un mínim de 1.000 accions durant tota la seva participació. El període de recepció de les candidatures per a la renovació de 2018 estarà obert fins al 30 de juny.

El Comitè Consultiu d'accionistes de Caixabank és un òrgan consultiu, una iniciativa pionera entre les empreses de l'Ibex35 i està format per 17 accionistes minoristes que es reuneixen, com a mínim, dues vegades a l'any amb l’objectiu de millorar la comunicació bidireccional i la màxima transparència entre CaixaBank i els seus accionistes.

En la darrera trobada, el Comitè ha valorat especialment els progressos en la digitalització de la comunicació de l’entitat amb els clients i amb les diferents iniciatives de formació financera de les quals CaixaBank és pionera mitjançant el seu Programa Aula. Els membres del Comitè, com és habitual en la reunió prèvia a la Junta General d'Accionistes, que se celebrarà el pròxim 6 d'abril, han suggerit qüestions d'interès a tractar en aquesta junta. La següent reunió del Comitè Consultiu està prevista per al pròxim mes de novembre.

Gonzalo Gortázar, conseller delegat de CaixaBank, ha destacat que "el Comitè Consultiu és una eina imprescindible per escoltar els accionistes i les seves aportacions i aplicar millores dins l’entitat". També ha volgut agrair als accionistes del Comitè “ la seva dedicació i compromís en l'anàlisi de l'actuació de l'entitat amb aquest col·lectiu" i ha posat en valor les diferents propostes que han plantejat durant l'últim any.

Notícies relacionades