Arriba al Port de Tarragona el primer creuer de la temporada 2018

El Pearl II de Saga Cruises és la primera de les 55 embarcacions que faran escala a la ciutat aquest 2018

El Pearl II, de la companyia Saga Cruises, atracat al Port de Tarragona. FOTO: CEDIDA.
Redacció / Tarragona

A les set del matí ha arribat al Port de Tarragona el primer creuer de la temporada 2018. Es tracta del Pearl II, de la companyia Saga Cruises, que ha arribat procedent de Barcelona i marxarà a les sis de la tarda cap a Cadis. Amb una eslora de 164,35m, l'embarcació porta 341 passatgers, la majoria de procedència britànica, i 184 tripulants. Aquest és el primer dels creuers que arriba a terres tarragonines, en una temporada que es preveu històrica pel turisme de creuers.

El Pearl II és el primer dels 55 creuers que s'espera facin escala enguany al Port de Tarragona, una xifra que suposaria un increment del 49% respecte de la temporada 2017, en què 37 embarcacions van arribar a la ciutat. El nombre de passatgers previstos també suposa un important creixement ja que se n'esperen 80.000, un 56% més que en l'anterior temporada, amb més de 51.000 visitants.

El proper creuer arribarà al Port de Tarragona el 3 d'abril a les 12 del migdia procedent de Cartagena i marxarà a les 12 de la nit cap a Barcelona. Es tracta del Berlin, de la companyia FTI, amb una capacitat per a 412 persones i una eslora de 139m

Aquesta temporada s’esperen un 56% més de passatgers que l’any passat

Enguany, a més, es dóna la circumstància que hi haurà quatre dies en què coincidiran dos creuers al moll de Llevant: el 18 de maig, el 14 i el 16 de setembre i el 26 d'octubre.

El Port i la marca Tarragona Cruise Port Costa Daurada han participat aquest mes de març a la Seatrade Cruise Global, la fira de creuers més important a nivell internacional, que enguany es va celebrar a Fort Lauderdale (EE.UU). Els representants de la ciutat han constatat que el projecte Costa Cruceros 2017 s'ha erigit com un referent dins el sector, projectant Tarragona com a port base d’embarcament i desembarcament de passatgers.

L'interès directe de grans navilieres per operar a la ciutat demostra el bon moment que està vivint la marca Tarragona Cruise Port Costa Daurada, que ha tancat acords amb diferents empreses de creuers que preveuen consolidar molt positivament les temporades 2019 i 2020.

Notícies relacionades