Cepta ofereix una nova sessió de les jornades de networking i intercanvi empresarial

El cicle "Presentacions d'empresa" permet posar en contactes empreses i empresaris amb clients potencials

Les trobades empresarials es faran a la seu de Cepta a la Rambla Nova de Tarragona. FOTO: CEDIDA.
Redacció / Tarragona

Les instal·lacions de la Rambla Nova de Cepta acolliran, el pròxim dijous 12 d'abril, una nova sessió de les jornades “Presentacions d'Empresa”, una convocatòria que la confederació fa regularment amb l’objectiu de presentar els serveis de diverses empreses de les comarques de Tarragona als seus clients potencials.

Aquestes trobades són sessions de contacte entre empresaris destinades a establir nous llaços entre empreses del mateix àmbit geogràfic que poden establir objectius conjunts de negoci. En aquesta edició, i com ja s'ha programat en convocatòries anteriors, abans de la sessió de networking lliure entre els participants, quatre empreses de diferents àmbits de les comarques de Tarragona exposaran a tots els assistents els serveis que ofereixen i com poden complementar l'activitat econòmica de tots els participants.

En la sessió d'aquest pròxim dijous 12 d'abril, les empreses encarregades de presentar els seus atractius, en jornades curtes i obertes a les preguntes de tots els assistents, seran Aire de la Terra (Estudi de Pilates), GS Ofimàtica, Impulso Inmediato (coaching laboral) i Palomo Consultors (assessors d'empreses).

Com en edicions precedents, la sessió es tancarà amb una jornada de networking lliure en el qual participaran tots els assistents. Per a més informació, els interessats a participar poden adreçar-se al web de Cepta www.cepta.es a l'adreça de correu serveis(ELIMINAR)@cepta.es i al telèfon 977 211 966.

Notícies relacionades