L’Aeroport de Reus inaugura el primer vol de Ryanair a la ciutat irlandesa de Shannon

A més, es mantenen les connexions amb Dublín, Cork i Knock

El director en funcions de l’Aeroport de Reus, Carlos Arranz, i la responsable de la Secció Serveis Aeroportuaris i Comercial, Desirée Fructuoso, amb l’executiva de Marketing de Ryanair, Alejandra Ruiz. FOTO: CEDIDA.
Redacció / Reus

L'Aeroport de Reus ha rebut aquest matí el primer vol de Ryanair que operarà la ruta entre Reus i Shannon (Irlanda) tots els dimarts i dissabtes fins el 27 d'octubre. La nova connexió realitzarà 124 moviments i oferirà 23.560 seients.

El vol inaugural ha estat rebut amb el tradicional arc d'aigua i l’Aeroport de Reus ha ofert als passatgers el tradicional pastís commemoratiu durant aquest primer vol Reus-Shannon.

Fins ara la connexió amb Shannon l'operava la companyia Cello Aviation. Amb la incorporació de Ryanair, la connexió entre ambdós aeroports s'operarà un total de 158 ocasions al llarg de l'estiu i posarà a disposició dels usuaris 28.592 seients.

L’Aeroport de Shannon (Irlanda) està situat a 25 km de la ciutat de Limerick. És el segon aeroport del país, per darrera de l’aeroport de Dublín i per davant de l’aeroport de Cork.

A més de Shannon, l'Aeroport de Reus continuarà connectat amb altres ciutats irlandeses d'estiu. Així, mantindrà les rutes amb Dublín, Cork i Knock.

Notícies relacionades