La Cambra de Comerç i l’Ajuntament de Reus organitzen la primera edició de la cursa corrEmpreses

Es farà el 21 d'octubre i pretén sensibilitzar de la importància de fer esport en l'àmbit de l'empresa

La cursa corrEmpreses s'ha presentat avui a la Cambra de Reus. FOTO: CEDIDA.
Redacció / Reus

La cursa corrEmpreses 2018 s'ha presentat avui, en un acte que ha comptat amb la participació del president de la Cambra, Isaac Sanromà; el regidor d'esports de l'Ajuntament de Reus, Jordi Cervera; el director de Reus Esport i Lleure, Jordi Bros i el coordinador de Tretzesports, Ferran Cardiel.

Els organitzadors han explicat que la corrEmpreses neix amb la voluntat de sensibilitzar, en l'àmbit de l'empresa, de la importància de fer esport de manera regular. La pràctica esportiva millora l'estat de salut i la qualitat de vida dels treballadors, redueix l'absentisme laboral, millora la capacitat de decisió i, el rendiment i la productivitat, afavorint les relacions dels grups humans i augmentant la satisfacció dels treballadors.

La iniciativa, que es farà el diumenge, 21 d’octubre, ha sorgit de la Cambra de Comerç de Reus i la Regidoria d'Esports, aprofitant la candidatura Reus Capital Europea de l'Esport 2019. Està previst que la setmana prèvia a la prova, del dilluns 15 al dissabte 20 d'octubre, es desenvolupin tot un seguit d'actes formatius i lúdics per fer pedagogia sobre el valor de l'esport i, també, la importància d'una alimentació saludable.

La prova tindrà un recorregut urbà de cinc quilòmetres, amb sortida i arribada a la plaça de la Llibertat de Reus. Està previst, a la meitat de la prova, un avituallament al carrer dels Recs, a l'alçada del carrer de Boule on té la seva seu la Cambra de Comerç.

Per participar a la cursa, de 5 Km, s’hauran de formar equips d’empreses

La novetat més important de la cursa, en relació a d'altres proves similars, són els equips d'empreses que cal formar per participar a la prova. S’han establert tres modalitats: categoria equips femenins, per a equips d'un màxim de 5 corredores; equips masculins, amb un màxim 5 corredors i equips mixtes, amb equips de màxim 3 + 3 components.

La inscripció de la prova es podrà formalitzar al web de la Cambra www.cambrareus.org i de manera presencial, a les oficines de la Cambra. El cost de la inscripció serà de 12 euros per participant.

Els guanyadors rebran els Premis CorrEmpreses 2018 Cambra de Comerç de Reus en les següents categories: els tres primers equips classificats en categoria femenina, els tres primers equips classificats en categoria masculina i els tres primers equips classificats en categoria mixta. A més es lliurarà un premi al primer classificat en la categoria masculina i a la primera classificada en categoria femenina.

L'organització tècnica de la prova anirà a càrrec de Rellsa I Tretze Esports.

Notícies relacionades