Veolia, empresa Premium de la Cambra de Tarragona

L'empresa millorarà l'eficiència energètica de la Casa de la Punxa, seu de l'ens cameral

Laura Roigé i Miquel Àngel Cerdà, amb Francesc Estrada Berlanga, director de la Divisió d'Edificis de Veolia Serveis Catalunya i Daniel Martín, director gerent de la Cambra. FOTO: CEDIDA.
Redacció / Tarragona

Laura Roigé, presidenta de la Cambra de Tarragona, ha signat amb Miquel Àngel Cerdà i Salvà, director general de Veolia Serveis Catalunya la renovació del conveni Premium de la Cambra de Tarragona. Un acord pel qual Veolia, referent mundial en la gestió optimitzada d'energia, aigua i residus, seguirà fent costat a aquelles iniciatives que en matèria de dinamització econòmica, vertebració del territori i foment de la internacionalització de les empreses s'impulsen des de la corporació tarragonina.

Veolia Serveis Catalunya és una empresa amb més de 30 anys d'experiència i amb un equip de 550 professionals, dedicada al manteniment i a l'estalvi i eficiència energètica de grans instal·lacions. Està integrada dins la companyia multinacional francesa Veolia, amb 160 anys d'història, present als cinc continents i formada per 175.000 col·laboradors.

A Veolia Serveis Catalunya s'analitzen les oportunitats de millora de l'eficiència en el manteniment i el consum de l'energia, assumint els compromisos de servei i d'estalvi en el marc de contractes de garanties de resultats amb solucions innovadores i de finançament de les inversions necessàries. Aquest model és especialment útil i interessant pel sector industrial, a l'hora de reduir els costos econòmics i els consums necessaris pel seu procés productiu (vapor, fred i calor ).

Veolia portarà a terme un projecte de millora de l'eficiència energètica de la Casa de la Punxa, seu de la Cambra de Tarragona.