Ficommerce es consolida com una jornada de referència del màrqueting digital a Catalunya

L’esdeveniment ha reunit a firaReus 350 professionals que s'han apropat a les últimes tendències sobre màrqueting digital

firaReus va reunir ahir experts en el màrqueting digital. FOTO: CEDIDA.
Redacció / Reus

Ficommerce acomiada la seva 3a edició amb èxit de participació. Unes 350 persones, entre ells professionals i estudiants, han assistit a la jornada de comerç i màrqueting digital que s'ha celebrat a firaReus.

L'esdeveniment, organitzat per ClústerTic, firaReus i ESIC Business School, s'ha posicionat com la jornada de referència en màrqueting digital del sud de Catalunya. El regidor de Promoció Econòmica, Marc Arza, ha destacat que "Ficommerce es caracteritza per oferir un contingut de qualitat orientat a la professionalització i un exemple d'això són els tallers de contingut avançat, que enguany han tingut una molt bona acollida". Cada taller ha comptat amb una vintena d'assistents interessats en SEO, SEM i Google Analytics.

En aquesta edició, els responsables de les àrees comercials i de màrqueting d'organitzacions com Privalia, Banc Sabadell, Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (TV3), Play The Game Agency i Thinketers, entre altres, han ofert ponències que han acollit un gran nombre de públic. Aquestes xerrades s'han centrat en temes com el màrqueting d'influencers, la publicitat programàtica, les criptomònades (Bitcoin, Ethereum i Iota), la gamificació, el Big Data i la compra programàtica.

Per finalitzar la jornada, s'han lliurat els premis Ficommerce Awards, que tenen com a objectiu distingir el millor projecte de negoci online. La guanyadora d'aquesta edició ha estat una estudiant de la Universitat Rovira i Virgili, Judit Camacho, amb el projecte Hoy Libro, una APP sobre llibres reutilitzables.

L'esdeveniment ha comptat amb el patrocini de Banc Sabadell, GLS, BEEP, i Salut i Treball i amb la col·laboració de Vermuts Miró i Menjablanc de Reus.

Notícies relacionades