La Ganxet Pintxo tanca portes amb èxit de participació

Alguns establiments han superat el seu rècord, tot i el mal temps

El bon temps de diumenge va dinamitzar l'activitat als establiments amb terrassa.
Redacció / Reus

La Ganxet Pintxo de Primavera va tancar portes ahir diumenge amb una valoració molt positiva dels nivells de participació assolits. Tot i la pluja intermitent de l'últim cap de setmana, diversos establiments asseguren haver superat el seu rècord de tapes s distribuïdes. La Ganxet Pintxo Primavera 2018 és una iniciativa de la Cambra de Comerç de Reus, amb el suport de l'Ajuntament de Reus i el patrocini d'Estrella DAMM.

El president de la Cambra de Comerç de Reus, Isaac Sanromà, va subratllar la fortalesa d'una ruta que, després de catorze edicions, continua "creixent, en quantitat i qualitat". Segons Sanromà "la Ganxet Pintxo s'ha consolidat en el calendari ciutadà com un fet social de primer ordre amb un innegable predicament per part dels clients que no falten a la cita". Sanromà va destacar la bona feina "dels establiments participants, multiplicant recursos i esforços per atendre amb eficàcia la demanda. Aquesta és una ruta que requereix de molt de treball, aplicat i rigorós, per part d'aquells que hi volen participar oferint les seves tapes. I s'ha de reconèixer que han superat amb nota un nou test de resistència considerant l'afluència massiva que han registrat durant aquests dies".

Durant l'últim cap de setmana es va registrar una grandíssima afluència als establiments participants. Alguns, fins i tot, van reconèixer a l'organització haver superat el seu rècord històric. Una dada que des de l'organització consideren "especialment rellevant tenint en compte el condicionant meteorològic d'aquests últims dies, amb pluja intermitent divendres i dissabte" que "no va afectar a la dinàmica de la ruta". El bon temps de diumenge va dinamitzar l'activitat als establiments amb terrassa.

Pel que fa als actes paral·lels d'aquesta edició de la ganxet Pintxo, cal destacar el centenar de seguidors de la ruta que dissabte a la tarda van tenir l'oportunitat d'assistir en directe l'enfrontament entre el Reus Deportiu i el Cadis de la Liga 1,2,3 després de guanyar les entrades gratuïtes que s'oferien a tots aquelles que participessin a la campanya "Marca't un Pintxo" que s'ha realitzat a les xarxes socials. Precisament durant el descans del partit, disputat al camp municipal, el President de la Cambra va lliurar al seu homòleg roig-i-negre, Xavier Llastarri, una placa d'agraïment per la col·laboració entusiasta que el club demostra en totes aquelles iniciatives vinculades a la Ganxet Pintxo.

Aquesta propera setmana es farà el sorteig de la bicicleta, gentilesa de Decathlon, entre tots aquells clients de la ruta que s'han inscrit aquests dies a la cursa Herois per l'Alzheimer del Grup Oliva que es realitzarà diumenge vinent, 22 d'abril. Des de l'organització destaquen també l'èxit del concurs del Ganxet Mot, programat conjuntament amb el Centre de Normalització Lingüística, que ha superat el centenar de participants.

Notícies relacionades