Els Premis Empresa Tarragona Impulsa distingiran el talent emprenedor del territori

Oberta la convocatòria de la sisena edició dels guardons, que reparteixen 13.000 € a les millors iniciatives

Tarragona Impulsa promou els premis que distingeixen l'emprenedoria. FOTO. CEDIDA.
Redacció / Tarragona

Els Premis Empresa Tarragona Impulsa premiaran novament sis projectes emprenedors del territori i un centre educatiu que realitzi actuacions de promoció de l'emprenedoria.

Aquest dimecres s'ha obert la convocatòria de la sisena edició d'aquests guardons, promoguts per la Conselleria de Desenvolupament Econòmic de l'Ajuntament de Tarragona, que volen promoure l'esperit emprenedor i donar suport a la creació de noves empreses a l'àrea d'influència de la ciutat de Tarragona. En total es repartiran 13.000 € per a les millors iniciatives.

Els premis mantenen la fórmula de les últimes edicions i, per aquest motiu, es contemplen dues modalitats. La modalitat de projectes empresarials innovadors, que reconeixen iniciatives relacionades amb els àmbits estratègics de la ciutat (cultura, turisme, esport, salut, atenció a les persones i el desenvolupament tecnològic) i ubicats a l'àrea d'influència de Tarragona. Dins d'aquesta modalitat, hi ha dues categories: idees empresarials, dirigida a aquells projectes que encara no hagin iniciat la seva activitat en el moment de presentar la seva candidatura, i empreses de menys de tres anys, adreçada a empreses de fins a 50 treballadors.

En cada categoria hi haurà un primer premi, de 3.000 € i dos accèssits per a 1.500 €

A més, es premiarà amb 1.000 € i un diploma acreditatiu el millor programa educatiu que promogui l'esperit emprenedor i/o contribueixi a millorar la formació de l'alumnat en l'àmbit de la creació d'empreses. La categoria està adreçada a centres d'educació secundària i post obligatòria (ESO, Batxillerat i FP), amb domicili social al municipi de Tarragona.

Tarragona Impulsa ha organitzat tres sessions informatives monogràfiques, que es faran els dies 25 d'abril a les 9.30 hores, el 2 de maig a les 16 hores i el 9 de maig a les 9.30 hores, per a les persones interessades en la convocatòria.

La data límit de lliurament de sol·licituds és el 14 de maig i les bases completes i els formularis d'inscripció es poden consultar a la pàgina web de Tarragona Impulsa.

Notícies relacionades