Més de 150 persones assisteixen a la tercera edició dels Premis al Talent Jove de la Fundació Gresol

Els premis reconeixen les empreses tarragonines Place to Plug, Eloise Eyewear i Kamleon en les categories de talent tecnològic, màrqueting i acadèmic

Els organitzadors amb els guanyadors dels III Premis Talent Jove de la Fundació Gresol. FOTO: CEDIDA.
Redacció / Tarragona

La Fundació Gresol va fer entrega ahir al vespre dels III Premis Gresol al Talent Jove durant un acte que va aplegar 150 representants del teixit empresarial del territori a la Sala Medi Terraneum de Marina Port Tarraco.

Les empreses Place to Plug, Eloise Eyewear i Kamleon, amb seu a Tarragona, han estat reconegudes en tres categories: Talent Tecnològic, Talent en Màrqueting i Talent Acadèmic, respectivament. Els guanyadors han estat escollits per un jurat mixt format per experts en cadascuna de les disciplines mencionades i per membres del Patronat de la Fundació Gresol.

Durant l’acte, que va comptar amb l’assistència de 150 representants de les principals empreses del Camp de Tarragona, Franc Carreras, reconegut consultor de màrqueting digital per empreses com Epson o Carglass i mentor d'startups, va oferir una ponència. Carreras va ser nomenat GDE expert en màrqueting per Google i el diari Expansión el va escollir com un dels 50 majors experts sobre transformació digital a Espanya. És coautor del llibre El lleter amb bicicleta: com pujar-se a la revolució digital sense caure en l'intent, té més de 150.000 seguidors a les xarxes socials i compta amb més de 2 milions d'impactes anuals. També és cofundador de mamisDigitales.org.

Els Premis Gresol al Talent Jove es van crear fa dos anys amb l'objectiu de posar en valor el talent de joves empresaris i professionals de la província de Tarragona i per reforçar els valors del món empresarial.

Després de l'acte d'entrega tots els assistents van compartir un còctel de networking.

Els Premis Gresol al Talent Jove compten amb l'especial col·laboració de la URV, la Diputació de Tarragona, Rabat Zaida, Autolica Tarragona, De Muller, Inèdit Damm, El Petonet, Onda Cero i Medi Terraneum.

Els premiats

Place to Plug

Fundada a Tarragona el juliol de 2015, Place to Plug és una plataforma per connectar conductors de vehicle elèctric i amfitrions, és a dir, els individus, negocis o institucions que ofereixin un endoll per carregar el vehicle elèctric. Place to Plug ofereix una plataforma per posar en contacte conductors amb amfitrions que ofereixin un endoll per poder carregar.

Eloise Eyewear

La il·lusió d'una parella de crear un projecte professional comú és el que mou al Tomeu i l'Anna a llançar Eloise Eyewear, una marca d'ulleres femenina nascuda a Tarragona a finals de l'any 2015. La passió pel món de l'òptica del Tomeu i el caràcter emprenedor de l'Anna són els motors d'aquesta marca que s'inspira en la cultura mediterrània. La personalitat mediterrània, l'elaboració artesanal del producte i la relació qualitat preu són els valors fonamentals de la marca. Present a més de 150 òptiques independents, Eloise Eyewear també ven a client final a través d'Internet.

Kamleon

Kamleon és una start-up de base científica i tecnològica basada a Tarragona que desenvolupa tecnologies centrades en l'usuari. Durant els últims 4 anys han estat pioners a nivell mundial en desenvolupar tecnologies disruptives extremadament simples, robustes i de baix preu amb l'objectiu de descentralitzar l'anàlisi bioquímic del laboratori i generar noves oportunitats de negoci. En aquest sentit, estan desenvolupant la primera 'tireta' intel·ligent capaç de monitoritzar a través de la suor els químics del cos. També desenvolupen un lavabo intel·ligent capaç de determinar en temps real i de manera no invasiva l'estat d'hidratació de la persona. Kamleon ha rebut nombrosos premis a nivell regional, nacional i internacional per entitats com La Caixa o la Unió Europea.

Notícies relacionades