Les empreses adherides al Clúster TICSUD gaudeixen d’un descompte en el lloguer de les instal·lacions de firaReus

El Clúster TICSUD aplega un total de 41 empreses, entre les quals es troben representades les més importants del territori

Un moment de la signatura del conveni entre Redessa i el clúster TICSUD. FOTO: CEDIDA.
Redacció / Reus

firaReus i el Clúster TIC Catalunya Sud han signat d'un conveni que permet aplicar una reducció en la tarifa del lloguer de les instal·lacions del Centre de Fires i Convencions de Reus per a totes les empreses adherides al Clúster.

D'aquesta manera, firaReus aplicarà un descompte especial d'un 25%, amb la finalitat d'acollir esdeveniments que incrementin les relacions i potencialitats entre les empreses agrupades al Clúster. El president de Redessa i regidor de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Reus, Marc Arza, ha explicat que "aquest tipus d'accions permeten dinamitzar sectors punters, com el de les TIC, alhora que estreta la col·laboració amb els agents econòmics del territori, que és una prioritat per Redessa".

Per la seva part, el vicepresident del Clúster TIC Catalunya Sud, Carlos Castilla, ha afegit que amb la signatura del conveni “s'ha volgut facilitar un espai físic per a la celebració d'actes i esdeveniments que també afavoreixi la cooperació i les trobades entre empreses". En aquest sentit, el Clúster aposta per la generació d'idees i sinergies entre les entitats adherides.

Entre les seves principals línies de treball, també destaca la formació específica i compartida, el networking entre les empreses i l'intercanvi de coneixements científico-tècnics entre els investigadors de les Universitats i Centres de Desenvolupament Tecnològic i els associats.

El Clúster TIC aplega un total de 41 empreses, entre les quals es troben representades les més importants del territori, amb 1.300 persones treballant de forma directa i un volum de facturació agregada de més de mil milions d'euros. L'associació va néixer el 2014 per contribuir a la competitivitat en la cadena de valor del sector de les TIC a la Catalunya Sud.

Notícies relacionades