L’edifici Tecnoparc renova la imatge de la seva façana i dona visibilitat a les empreses instal·lades

L'equipament acull 45 empreses que generen uns 400 llocs de treball

La nova imatge de l'edifici del Tecnoparc. FOTO: CEDIDA.
Redacció / Reus

L'edifici Tecnoparc ha renovat la seva façana amb la col·locació d'uns rètols corporatius de les empreses instal·lades a l'equipament. D'aquesta manera, Redessa treballa per donar visibilitat a les organitzacions ubicades a les instal·lacions amb l’objectiu d’impulsar la promoció i dinamització de les empreses ja instal·lades, i d'altra banda, per atraure d'empreses que segueixin el model de desenvolupament característic del Tecnoparc.

Les organitzacions que per ara s'han sumat a la iniciativa i han col·locat la seva imatge corporativa a la façana de l'edifici són EPIC, Jurisa, Viewnext, T-Systems, Emerson, PIMEC i Viajes para ti, a través de les seves marques esquiades.com, buscounchollo.com i amimir.com.

En sis anys de funcionament, el Tecnoparc s'ha consolidat com un punt estratègic de l'activitat econòmica i empresarial de la ciutat. En total, l'equipament del Tecnoparc compta amb una ocupació del 91%. Actualment, a les instal·lacions hi ha 45 empreses ubicades que generen aproximadament 400 llocs de treball. D'entre totes les empreses, Viewnext (abans INSA), que pertany al grup IBM, és la que més superfície ocupa amb 1.206 m2.

Per les seves infraestructures, el Tecnoparc s'ha especialitzat com un centre tecnològic de caràcter innovador amb l'objectiu de facilitar les activitats de les empreses ubicades. En aquest sentit, la gran majoria d'empreses instal·lades es dediquen al sector de les Tecnologies de la Informació i de la Comunicació amb serveis sobre enginyeria, disseny web, gestió de hardware & software i màrqueting online, entre altres. Cal recordar que l'equipament acull la seu del Clúster TICSUD, agrupació empresarial, que aglutina un total de 41 empreses del sector.

La ubicació de l'edifici Tecnoparc a l'autovia de Bellissens de Reus, dota a les empreses d'una bona xarxa de comunicacions que permeten la connexió de l'edifici amb tot el Camp de Tarragona i la seva àrea d'influència. A més, les instal·lacions compten amb elements tecnològics com la fibra òptica que faciliten la competitivitat de les empreses instal·lades.

Notícies relacionades