310 establiments de Tarragona i Reus participen a l'acció comercial "Tot queda a casa"

Les associacions de comerciants d'ambdues ciutats valoren de forma positiva la campanya conjunta de promoció del comerç de proximitat

El representant de la Via T, les regidores de Comerç de Reus i Tarragona, i la representant d’El Tomb de Reus, a la roda de premsa celebrada aquest matí a Reus. FOTO: CEDIDA:
Redacció / Reus

Les associacions de comerciants de  la Via T de Tarragona i El Tomb de Reus han valorat positivament la segona campanya comercial conjunta "Tot queda a casa", organitzada amb motiu de la Setmana del Comerç que va finalitzar el passat 7 d'abril.

L'objectiu de la campanya comercial “Tot queda a casa” ha estat promoure el comerç i fomentar el moviment de clients entre Reus i Tarragona i els seus establiments comercials i establir sinèrgies i accions conjuntes per fidelitzar els compradors.Els representants de les associacions de comerciants de la Via T de Tarragona i El Tomb de Reus han presentat aquest dimecres al matí el resultat de les accions que han portat a terme durant el mes d’abril, acompanyats dels representants de regidories de comerç de les dues ciutats.

En aquesta segona edició hi ha participat 310 establiments de Tarragona i Reus i s'han repartit 15.000 butlletes amb diferents premis.

L’acció de promoció comercial ha anat acompanyada d’una campanya de màrqueting a les xarxes social, i la seva pàgina a Facebook que ha tingut més de 18.000 visites. La convocatòria del concurs fotogràfic sobre les actuacions musicals pels carrers de les dues ciutats ha tingut una participació de 60 usuaris i 730 vots.

La Via T promociona la marca "Comerç Tarragona" per potenciar el comerç de proximitat, generant una oferta comuna i atractiva de productes, de forma continuada al llarg de l'any amb campanyes de promoció pels clients i de suports als botiguers.

Notícies relacionades