Més de 50 expositors i 40 activitats a l’11a Fira Marítima de la Costa Daurada de Cambrils

L'esdeveniment, que es celebra fins diumenge, és una de les cites de referència en el sector de la nàutica

Les autoritats durant la inauguració de l'esdeveniment referent en el sector de la nàutica que es fa a Cambrils. FOTO: CEDIDA.
Redacció / Cambrils

Àngel Xifré, director de Serveis Territorials d'Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació de Tarragona ha inaugurat aquest dijous a la tarda l’11a Fira Marítima de la Costa Daurada. La Fira s'allargarà fins diumenge al vespre amb una cinquantena d'expositors i gairebé 40 d'activitats.

Ramon Vallverdú, president del Club Nàutic Cambrils, ha destacat durant la inauguració de la Fira la trajectòria que té la cita que fa que "sigui tot un referent de la nàutica a Catalunya i  una mostra de l'èxit de col·laboració entre el sector públic i privat"·

La regidora de Promoció Econòmica de l'Ajuntament de Cambrils, Ana López, ha posat en valor el retorn que té l’esdeveniment al municipi, i ha afegit que "genera riquesa i ocupació a tot el territori i totes les activitats vinculades al mar contribueixen a que Cambrils diversifiqui la seva oferta turística i d'oci".

Àngel Xifré, director de Serveis Territorials d'Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació de Tarragona, ha destacat també la importància de la nàutica d'esbarjo en el sector turístic i ha citat Cambrils com un exemple “de ampli ventall d'oferta nàutica".

Per la seva banda, l'alcaldessa de Cambrils, Camí Mendoza, ha posat de manifest la contribució del Club Nàutic Cambrils en el foment de la nàutica i els esports nàutics.

L'any passat van passar per la Fira, un espai de 18.000 metres quadrats en ple Passeig Marítim de Cambrils, més de 15.000 visitants, una xifra que els organitzadors esperen superar enguany.

El programa d'aquesta edició compta amb més de 30 activitats que se celebraran durant els quatre dies que durarà la Fira, que compta amb la presència d'un ampli ventall d'expositors i activitats. Destaquen especialment les activitats nàutiques com a reclam per a públic de totes les edats. En són un exemple els tradicionals batejos de submarinisme, de rem o creuers, les sortides amb motos aquàtiques, els creuers turístics o les sortides en catamarà. En aquesta edició els assistents també podran gaudir d'una de les futures novetats a les platges, els hidropedals elèctrics, una nova modalitat de patinets de mar.

La Fira Marítima de la Costa Daurada destaca la participació de tots els segments del sector, comptant amb espais diferenciats en els quals el visitant podrà trobar compra venda d'embarcacions a empreses de xàrter, manteniment d'embarcacions i productes específics, electrònica, pintura, fusteria naval, veles, venda d'accessoris, roba nàutica, pesca, acadèmia nàutica, activitats i esports nàutics i fins i tot gastronomia.

En aquesta edició el regatista del Club Nàutic de Cambrils, Marc Miró, oferirà una xerrada sobre la regata Mini Transat La Boulangere, que el va portar a finals de l'any passat a creuar l'Atlàntic en solitari. Un acte que es farà dissabte a les 17.15 hores al saló social del Club Nàutic Cambrils. L'exposició de fotografies a càrrec d’Igers Tarragona mostrarà fotografies que els instagramers de Cambrils van fer al Club i al municipi, des del mar, durant la jornada Instawalk que es va celebrar el passat 13 de maig.

Notícies relacionades