Un projecte liderat per la Diputació de Tarragona i Autoocupació ofereix un programa especialitzat en parcs temàtics per a emprenedors

El projecte Enginy s'emmarca en el Programa Catalunya Emprèn de la Generalitat amb la participació del PCT de Turisme i Oci i la col·laboració de PortAventura World

Els 12 emprenedors tindran l'assessorament dels empresaris del complex Port Aventura. FOTO: CEDIDA.
Redacció / Tarragona

Afavorir la creació d'empreses en l'àmbit dels serveis als parcs temàtics a partir de les necessitats detectades en aquest sector és l'objectiu del Projecte Enginy, un programa d'emprenedoria territorial especialitzada que lidera la Diputació de Tarragona, amb la participació d'Autoocupació, el Parc Científic i Tecnològic de Turisme i Oci de Catalunya, i la col·laboració de PortAventura World.

Un total de 12 emprenedors podran participar en aquest projecte, que els ofereix 150 hores de formació especialitzada per donar resposta a les necessitats i oportunitats actuals del parc temàtic i generar noves oportunitats de negoci al sector. Fins a finals d'any, experts del sector compartiran diferents eines i recursos tecnològics que constituiran la base per al desenvolupament de projectes empresarials futurs.

El programa posarà a l'abast dels participants diversos tutors, entre ells experts del parc temàtic Port Aventura World, que els oferiran un total de 70 hores de tutories, a través de les quals identificaran i determinaran quines són les oportunitats de negoci reals en aquest àmbit. A més, està previst que els emprenedors visitin el complex turístic per conèixer de primera mà la seva realitat i puguinposar sobre el terreny els seus coneixements.

Els participants, que iniciaran la formació a principis de juliol, han de ser persones interessades a emprendre un projecte empresarial en el sector dels parcs temàtics i del turisme en general. El programa no estableix uns requisits específics, però es valoraran aspectes com la formació -bàsicament en Turisme, Administració i Direcció d'Empreses i/o Enginyeria- i la seva experiència emprenedora.

Els interessats a participar en el Projecte Enginy poden d'adreçar-se a la Unitat d'Ocupació i Emprenedoria de la Diputació de Tarragona, al correu electrònic ocupacioiemprenedoria(ELIMINAR)@dipta.cat o al telèfon 977 29 66 91.

Notícies relacionades