Tarragona Innovació Social torna a oferir eines de desenvolupament per a projectes empresarials amb impacte social al territori

Oberta, fins al 22 de juny, la convocatòria per participar en aquest programa que promou Tarragona Impulsa

El servei d'ocupació i emprenedoria de l'Ajuntament de Tarragona obre convocatòria per participar al TIS. FOTO: CEDIDA.
Redacció / Tarragona

L'Ajuntament de Tarragona, a través del servei de Tarragona Impulsa, obre la segona convocatòria del Tarragona Innovació Social (TIS'18), el programa llavor de prototipatge de projectes amb impacte social de la Catalunya Sud.

El TIS és una experiència creativa i dinàmica que proporciona metodologies i eines útils als emprenedors i innovadors socials perquè les puguin continuar utilitzant un cop acabat l'entrenament i que els ajudi amb la problemàtica habitual que hi ha als inicis de qualsevol projecte emprenedor. L'objectiu és aconseguir crear un producte mínim viable que es pugui presentar públicament i que suposi la primera llavor de la seva idea.

Després de la bona acollida l'any passat de la primera edició, Tarragona Impulsa fa una crida per captar una dotzena de nous emprenedors i empreses que vulguin desenvolupar un projecte que puguin generar un impacte social positiu a l'entorn.

Tarragona Innovació Social compta amb l'experiència i coneixement de Jennifer Baños, cofundadora de l'Associació Cocreació i Innovació Acció Social, que desenvolupa projectes de suport a l'emprenedoria social i generació d'ecosistemes emprenedors en l'entorn del Baix Llobregat.

El programa es desenvoluparà del 3 al 26 de juliol amb vuit sessions formatives amb les metodologies Lean Startup i Design Thinking.

Les persones interessades poden inscriure's a través de la pàgina web de Tarragona Impulsa abans del divendres 22 de juny. Les places són limitades i només podran participar-hi 12 projectes. Per aquest motiu es realitzarà un procés de selecció entre totes les preinscripcions rebudes.

Per al desenvolupament d'aquest programa Tarragona Impulsa compta amb la col·laboració de CoopCamp i el cofinançament de la Diputació de Tarragona.

Notícies relacionades