Elix Polymers invertirà 4 MEUR per optimitzar la producció de pols ABS a Tarragona

L'empresa de termoplàstics vol millorar el seu posicionament al mercat europeu com a subministrador de pols ABS i garantir-se'n l'accés

Pla general de la planta de producció Elix Polymers a Tarragona. FOTO: CEDIDA.
Redacció / Tarragona

L'empresa Elix Polymers dedicada a la fabricació de materials termoplàstics ha anunciat que invertirà 4 milions d'euros per optimitzar les seves instal·lacions de producció de pols ABS a la seva planta del Polígon Sud de Tarragona.

El pols ABS és una producte intermedi en la producció de compostos ABS i un modificador d'impacte en altres compostos termoplàstics.

L'empresa Elix Polymers vol millorar el seu posicionament al mercat europeu com a subministrador de pols ABS, a la vegada que li permetrà garantir-se l'accés a aquest producte intermedi per a la pròpia producció d'ABS i de compostos ABS.

El projecte s'inicia enguany i acabarà el 2019 i proporcionarà, segons fonts de la companyia, "la millor tecnologia del mercat i els equips per integrar la indústria 4.0 en l'operativa de les instal·lacions".

La inversió completa les des dos darrers anys per refermar el centre de Tarragona com el centre productiu de la companyia.

Notícies relacionades