37 establiments participen en el Tarragona dTapes

La ruta començarà el 14 de juny i coincidirà amb la celebració dels Jocs Mediterranis 2018

La foto oficial del Tarragona dTapes 2018. FOTO: CEDIDA.
Redacció / Tarragona

L'Associació d'Empresaris d'Hostaleria de Tarragona amb la col·laboració de la Cambra de Comerç de Tarragona i el patrocini de Moritz ha presentat la novena edició anual del Tarragona dTapes aquest dijous a l'amfiteatre de la Marina Port Tarraco.

Els establiments participants, patrocinadors, Cambra de Comerç i Ajuntament de Tarragona es van fer dijous 7 de juny la foto de família al Marina Port Tarraco.

L’esdeveniment l’organitza l’Associació d'Empresaris d'Hostaleria de Tarragona (AEHT) i té el suport de la Cambra i el patrocini de Moritz.

Seran 37 establiments que dels dies 14 de juny fins a l'1 de juliol prendran part al Tarragona dTapes, la primera ruta i concurs de tapes de Catalunya.

Enguany una de les novetats és que la tapa costarà 3 euros. Aquest increment, segons l’organització, millorarà la qualitat de les tapes, que supervisa l’Escola d’Hostaleria de Cambrils.

A la presentació, van assistir Carlos Segarra, de l’AEHT, Raffa Olivier, de la Cambra de Tarragona, David Martínez de Moritz i Inmaculada Rodríguez, regidora de Turisme del consistori de Tarragona.

L'acte també va servir per presentar el llibret amb tota la ruta (el tapòdrom) i l'aplicació oficial del Tarragona dTapes, creada per l'empresa Technodac, que ja es pot descarregar als dispositius mòbils i que serirà per votar els millors platets.

Notícies relacionades