La 5a edició del Dia de l'Emprenedoria del Sud de Catalunya aplega a Reus un centenar d'emprenedors i empresaris del territori

La Diputació de Tarragona i la Universitat Rovira i Virgili han impulsat aquest espai de trobada per crear sinèrgies

La Diputació de Tarragona i la Universitat Rovira i Virgili organitzen aquesta iniciativa amb la col·laboració de la xarxa URV Emprèn. FOTO: CEDIDA.
Redacció / Reus

Persones emprenedores i empresàries d'arreu del territori han participat en la 5a edició d'aquesta jornada, creada com a espai de trobada per a aquest col·lectiu, amb l'objectiu de generar sinergies entre els participants. L'Escola i Conservatori de Música de la Diputació a Reus ha estat l'escenari del Dia de l'Emprenedoria del Sud de Catalunya, organitzada conjuntament per la Diputació de Tarragona i la Universitat Rovira i Virgili.

Un centenar de persones s'han aplegat a la capital del Baix Camp per participar en aquesta iniciativa, que reuneix entitats de tot el territori. El diputat delegat de Recursos Humans, Ocupació i Emprenedoria de la Diputació de Tarragona, Joan Josep Malràs; la vicerectora de Relacions Institucionals, Cultura i Compromís Social, Cori Camps, i el director del Programa Catalunya Emprèn, Pere Condom, han estat els encarregats de donar la benvinguda als assistents i de presentar la jornada.

El 5è Dia de l'Emprenedoria del Sud de Catalunya ha aprofundit en el turisme i la sostenibilitat com a generadors d'oportunitats de negoci al territori. En aquest sentit, ha comptat amb la presència de Josep Capellà, expert en turisme amb 30 anys d'experiència en la gestió pública en aquest sector, i d'altres professionals del món del turisme familiar i esportiu com Núria Varela, directora de qualitat i medi ambient del Grupo Reside; Albert Viñas, director general de Tecnifutbol, i Cristina Tallardà, CEO Directora de Sportnolimitravel. D'altra banda, Carles Prats, director general de Vermuts Miró, ha compratit la seva experiència amb la xerrada "Com innovar en el sector del vermut".

Els ponents han aprofundit en el turisme i la sostenibilitat com a generadors d'oportunitats de negoci al territori

Durant la celebració de la jornada s'ha dut a terme la 2a edició del concurs 'Pitch and Win', durant el qual les persones que han iniciat un nou projecte recentment, que tenen una idea de negoci o que busquen partners, tenen l'oportunitat de donar a conèixer el seu projecte empresarial davant d'un panell d'experts que valoren la seva proposta i fan aportacions per millorar-la. D'entre tots els participants, el guanyador ha estat el projecte Orchestra Scientific, de Tarragona.

La Diputació de Tarragona i la Universitat Rovira i Virgili organitzen aquesta iniciativa amb la col·laboració de totes les entitats que formen part de la xarxa URV Emprèn, consolidant-se com una cita obligada per al món emprenedor, ja que tenen l'oportunitat de tenir més visibilitat, millorar els recursos i avançar en les seves fases de desenvolupament empresarial.

Notícies relacionades