La I Jornada Tècnica i networking Fòrum Comerç presentarà l'Estudi previ a l'elaboració del Pla Estratègic de Comerç de Tarragona

Es farà dimarts 19 de juny al Seminari de Tarragona i tractarà l’adaptació, consolidació i lideratge en el comerç

Al maig va anunciar-se la redacció d'un Estudi previ a l'elaboració del Pla Estratègic de Comerç de Tarragona (PECTgn). FOTO: CEDIDA.
Redacció / Tarragona

Aquest dimarts 19 de juny se celebrarà la I Jornada Tècnica i Networking Fòrum Comerç adreçada als comerciants, estudiants i emprenedors que vulguin implantar-se a la nostra ciutat amb un negoci retail. La jornada tindrà lloc al Seminari, de les 16 a les 20.30 hores, i està organitzada per la conselleria de Comerç de l'Ajuntament de Tarragona.

La temàtica de la I Jornada tècnica i networking Fòrum Comerç serà formativa. Es plantejarà com incrementar la rendibilitat a partir de la psicologia positiva, l'era d'internet i el fenomen d'Amazon, el màrqueting tradicional i online, el model de la franquícia com alternativa i com a complement per al comerç independent.

També es presentarà l'Estudi previ a l'elaboració del Pla Estratègic de Comerç de Tarragona (PECTgn). Es tracta dels resultats de la primera fase de participació pública del sector comercial de Tarragona, que ha consistit en taules rodones de treball, on els diferents formats comercials i representants de les zones comercials de la ciutat, han pogut manifestar quins són els principals reptes comercials, i quines són al seu entendre, les actuacions prioritàries que ha d'adoptar tant l'administració local com els mateixos comerciants, per a posicionar competitivament el comerç de Tarragona.

Notícies relacionades