Un centenar d’emprenedors comparteix la seva experiència al ‘Business Networking: estiu amb màgia’

La Diputació de Tarragona organitza la trobada informal entre emprenedors del Camp de Tarragona i les Terres de l’Ebre

La trobada, de caire informal, ha servit per intercanviar experiències. FOTO: CEDIDA.
Redacció / Salou

Aprofitant l'arribada de l'estiu un grup d'emprenedors del Camp de Tarragona i les Terres de l'Ebre s'han reunit per exposar les seves iniciatives en un ambient relaxat que ha propiciat l'intercanvi de coneixement. Han participat en una jornada organitzada des de la Diputació per tal de donar-lo  a conèixer les empreses, productes i serveis de nova creació.

El talent emprenedor del territori s'ha donat cita al Lumine & Beach Club aquest dijous al vespre amb un programa que ha contemplat espais de presentació pels expositors inscrits i una actuació de l'emprenedor i mag Òscar Vallhonrat. La vetllada ha permès que els 24 expositors, amb iniciatives tant diverses com l'hostatgeria rural, les activitats extraescolars de valor afegit o l'elaboració de còctels originals, comparteixin les seves experiències amb els més de 100 assistents.

Amb l'organització d'aquesta trobada, així com d'altres activitats que es van programant al llarg de l'any, com un afterwork que ha tingut lloc recentment a Tortosa o la convocatòria dels Premis Emprèn 2018, la Diputació dona suport, promou i ofereix formació al talent emprenedor del Camp de Tarragona i les Terres de l'Ebre.

Tot el programa d'actuacions que es realitzen en aquest àmbit es pot consultar a dipta.cat/empren.

Notícies relacionades