El Club Nàutic Cambrils inverteix 7,8 milions d’euros en el projecte de remodelació de les seves instal·lacions

Aquest dimecres s'ha obert la licitació de les obres i les empreses poden presentar les seves ofertes fins al 18 de juliol

El futur CN Cambrils tindrà els serveis de nàutica més avançats del sector. FOTO: CEDIDA.
Redacció / Cambrils

El Club Nàutic Cambrils iniciarà el proper mes de setembre la primera fase de les obres de remodelació de les seves instal·lacions. El projecte, que suposarà per al Club una inversió de 7,8 milions d'euros, es durà a terme en un període de 3 anys. Aquest dimecres s'inicia el procés de licitació de les obres i les empreses que hi vulguin optar poden presentar les seves ofertes fins el proper 18 de juliol.

La mesa d'avaluació analitzarà els projectes fins el 27 de juliol, dia en que es farà oficial el nom de l'empresa guanyadora del concurs. Abans que acabi el mes es formalitzarà el contracte i el mes de setembre s'iniciaran les obres.

Un dels objectius principals del Club Nàutic Cambrils és involucrar els socis en totes les fases de la remodelació. El projecte s'ha elaborat a partir de l'anàlisi de les necessitats de la nàutica en els propers 25 anys i les necessitats dels socis de l’entitat. Per aquest motiu, s'ha creat una comissió d'obres i s'han fet reunions per donar a conèixer el projecte.

Aquest dimecres del president del Club, Ramon Vallverdú, la gerent del Club Nàutic Cambrils, Jordina Gallinat, i el tresorer i responsable d'Infraestructures, Josep Rodríguez, han presentat a la premsa el projecte d’obres de remodelació . Vallverdú ha destacat la importància de seleccionar la millor empresa contractista ja que "és important el que s'ha de fer i com s'ha de fer; és un element essencial de l'adjudicació”, ha dit. El president del CN ha afegit que les dues fases s’executaran en 10 mesos.

Les obres es dividiran en tres fases. La primera d'elles serà la del passeig que va des de l'alçada de l'entrada del Club Nàutic fins les escales d'accés a la platja. Aquesta fase suposarà una millora en la mobilitat dels vianants i en l'accés a la zona reservada per a les naus de nova construcció per les empreses nàutiques.

La segona fase inclou obra civil, làmina d'aigua i varador. Suposarà la remodelació total dels pantalans optimitzat la làmina d'aigua i 23 amarres noves. El projecte contempla també ampliar l'àrea tècnica del varador. Les obres de les dues fases tenen un ternini d’execució de dos mesos.

La tercera fase, encara pendent de licitació, és la que es centrarà en les edificacions i millora de serveis. Es construirà el nou edifici social, un nou equipament per a l'Escola de Vela i un per l'Acadèmia Nàutica. També es construirà un nou edifici de capitania on s'hi ubicaran els espais destinats a administració i oficines del Club, el bar Barlovento, una piscina per als socis i una àrea destinada als usuaris, que inclourà el restaurant. La darrera fase contempla també la construcció i renovació de la zona de vestuaris i dutxes o del servei de bugaderia.

Notícies relacionades