El complex de naus industrials de Redessa 2 assoleix la plena ocupació

Cinc companyies de nova creació es beneficien d'una bonificació en el preu del lloguer de naus

Les empreses instal·lades són del sectors de la logística, les telecomunicacions, la indústria 3D, la jardineria, les activitats artístiques i esportives o la mecànica. FOTO: CEDIDA.
Redacció / Reus

De les 19 empreses establertes en les 20 naus que té Redessa, 5 companyies de nova creació s'han acollit a la promoció de tarifes especials i gaudeixen d'una bonificació en el lloguer de la nau de 199 € al mes durant el primer any.

Les 20 naus industrials que formen part del complex empresarial de Redessa 2 han assolit la plena ocupació durant aquest mes de juliol. Principalment, les empreses instal·lades provenen de sectors com l'alimentació, la logística, les telecomunicacions, la indústria 3D, la jardineria, les activitats artístiques i esportives o la mecànica i reparació d'automòbils. En total, el nombre de treballadors, repartits entre les naus, és d'aproximadament 75.

Aquest complex empresarial, ubicat en una zona industrial consolidada de la ciutat de Reus, entre el polígon de Mas de Batlle i el d'Agro-Reus, compta amb naus adaptables a les necessitats dels negocis. De les 19 empreses establertes en aquestes instal·lacions, 5 es van ubicar el 2003, any en què es va posar en marxa aquest complex.

Pel que fa a les empreses de nova creació, a començaments d'any, el Consell d'Administració de Redessa va establir preus especials amb la voluntat de facilitar la creació de negoci a la ciutat i de dinamitzar els centres d'empreses de Redessa 1 i Redessa 2.

En aquest cas, ja són 5 companyies les que es beneficien d'una bonificació en el preu del lloguer d'aquestes naus de 199 € al mes durant el primer any. Aquestes empreses continuaran gaudint d'una bonificació del 75% durant el segon any i d'un 40% en el tercer any. En aquesta línia, Redessa continua oferint espais destinats a tallers de 110 m2 de mitjana al complex de Redessa 1 a preus especials.

A banda d'aquestes tarifes adreçades als nous emprenedors, totes les companyies instal·lades a Redessa 2 gaudeixen dels serveis habituals que ofereix a les empreses instal·lades als centres de negocis Tecnoparc, CEPID i Redessa 1. Aquests serveis se centren en l'assessorament, el suport tècnic i manteniment, la possibilitat de reservar una sala per a reunions internes i la participació en jornades i formacions, entre altres. Les companyies valoren molt positivament les possibilitats de sinergies, contactes i relacions que els ofereix treballar en una comunitat empresarial.

L'acompanyament a l'emprenedor és també un dels eixos de treball de Redessa, mitjançant el servei gratuït de creació d'empreses i suport a l'emprenedoria. A través d'aquest servei, els usuaris reben assessorament tècnic per a la realització del seu pla d'empresa, informació sobre els tràmits administratius i les formes jurídiques, les línies de finançament, les convocatòries de subvencions, entre altres temes rellevants a l'hora de desenvolupar una idea de negoci.

Notícies relacionades