La Fábrica del Cartucho obre quatre noves botigues i arriba a les 50

La cadena de cartutxos de tinta i tòners del grup reusenc TICNOVA consolida la seva expansió per l’Estat

La nova botiga de la cadena a Gavà. FOTO: CEDIDA.
Redacció / Reus

La Fábrica del Cartucho, la cadena de botigues especialista en cartutxos de tinta i tòners del grup Ticnova, ha obert 4 noves botigues durant els últims tres mesos. Les obertures han tingut lloc a Madrid -Passeig Extremadura, 139-; Valladolid; Santa Cruz de la Palma (Canàries) i Gavà. A més, a Sant Boi del Llobregat s'ha obert un córner, és a dir, un espai de la marca La Fábrica del Cartucho amb tots els productes dins d'un altre negoci afí ja existent. Una fórmula que resulta molt atractiva per a comerços relacionats amb la informàtica per introduir nous productes d'una marca reconeguda.

La Fábrica del Cartucho, creada el 2014, ha consolidat el seu model de negoci pocs anys després que iniciés la seva marxa i ja compta amb 50 punts de venda a tot el territori nacional. Una xifra que reafirma el pla d'expansió de la cadena que preveu obrir unes 10 botigues més aquest any.

A La Fábrica del Cartucho l'usuari pot trobar tot el que necessita per estalviar en les seves impressions: cartutxos de tinta i tòners compatibles i de les principals marques del sector i com a servei destacat, un innovador sistema d'emplenat de cartutxos a l'instant, mitjançant el qual el consumidor podrà omplir el seu cartutx buit, aconseguint fins a un 30% més de tinta i fins a un 50% menys de preu.

TICNOVA és líder a l'Estat en informàtica de proximitat i compta també amb les marques BEEP, PCBOX I OUTLET PC

A més, compten amb més de 3.000 referències en cartutxos de tinta i tòners originals, material d'oficina, impressores. La Fábrica del Cartucho també ha incorporat un nou servei per als seus clients: el taller d'impressores, amb el qual es reparessin equips d'impressió, independentment de la marca i model. A les botigues també s'ofereix un ampli catàleg de productes de papereria, material d'oficina i, a més, són punt de servei de DHL.

Un negoci senzill, rendible i en creixement

La Fàbrica del Cartucho és una bona aposta per a l'emprenedor: un negoci senzill, amb un producte de qualitat i en auge, amb alts marges i que tan sols requereix una mínima inversió inicial. A més, la Central de La Fábrica del Cartucho li ofereix al franquiciat un suport constant, a més de múltiples avantatges úniques en aquest sector: formació, inversions en publicitat, centralització de serveis i devolucions, finançament, suport comercial, accions per augmentar el trànsit a la botiga, documentació de tots els productes. TICNOVA, el major grup especialitzat en botigues de proximitat en informàtica i electrònica de consum d'Espanya i un dels més grans d'Europa, propietari de les cadenes de botigues BEEP, PCBOX i OUTLET PC.

Notícies relacionades